NYTT TILL HUDEN

I fredags hämtade jag ut ett efterlängtat paket från eleven.se, ett paket som var fullt med hudvård! Som ni kanske har märkt på senaste tiden har jag övergått lite från att bränna alla pengar på smink till att istället lägga det på hudvård. Det har verkligen blivit min nya obsession, men vad är nu bättre än det! Det känns ju helt ärligt mer värt att lägga ner pengar på bra saker till sin hy än att köpa massa onödigt smink. Faktiskt :-)

Först ut har vi ett litet kit från Clinique, jag har ju någon slags dille på att köpa alla möjliga sorts kit haha... Tycker det är så smidigt, och dessutom är det ju ofta lite mindre förpackningar vilket passar heeelt perfekt om man vill testa produkten lite före man köper full storlek! Produkterna är ju dessutom helt okej stora så att man faktiskt hinner bilda sig en uppfattning om dom innan de tar slut.

Detta kittet kostade 22,30€.

Sen mina damer och herrar har vi det som jag längtade mest efter att få!! Jag köpte ju denna fantastiska ansiktskräm för första gången i höstas, och blev heeelt såld. Alltså det är verkligen magi i en burk. Jag brukar alltid ha svintorr och tråkig hy på vintern, men oj oj oj vilket glow jag har haft denna vinter tack vare denna<3

Men, för två veckor sen tog den slut och dessa två veckor som jag har behövt vänta på en ny var inte roliga kan jag säga :-) Jag köpte också serumet till, hade den i en minivariant från tidigare så jag har fått testat att dom funkar suveränt tillsammans. OJ så skönt det ska bli att börja använda dessa igen!!!!

Dom kostade 27,30€ styck.

Sist och slutligen beställde jag ett serum från The Ordinary, jag har testat några av deras serum tidigare och jag tycker verkligen dom är prisvärda! Detta skulle om jag inte minns helt fel bekämpa finnar och orenheter, och ge lite extra näring till huden såklart som de flesta serum.

Det kostade 7,70€.


Så nu har jag iallafall fyllt på lagret så jag kanske klarar mig till sommaren! Yey!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer