NYTT TILL HUDEN

Igår hämtade jag ut ett efterlängtat paket från Eleven! Jag har slarvat lite med min hudvård nu under sommaren, jag har inte riktigt orkat sköta det så bra som jag brukar och har använt några produkter som jag inte ens har gillat. Det har såklart satt sina spår på min hy så jag kände bara att det var dags att beställa hem mina favoritprodukter så jag får ordning på torpet igen!

Här ser ni vad paketet innehöll! Rengöringsprodukter har jag gott av, så det var mest återfuktning jag var i behov av. Jag beställde mitt favoritserum från Clinique, och en grym ansiktskräm för torr hy! Den här moisture surge serien är helt fantastisk och den funkar suveränt på min hy, så jag är verkligen nöjd nöjd nöjd över att ha dessa produkter i mitt badrumsskåp igen.

Beställde även hem ett mini-pack med ansiktsmasker från Peter thomas roth, så vi får se om jag gillar någon av dom extra mycket så kanske jag beställer hem i full size. Skulle även köpa ny beautyblender men när jag öppnade paketet märkte jag ju att jag har köpt en såndär liten? Man ba... perfekt! Får se hur pass stor den blir när man blöter den, annars måste jag väl köpa ytterligare en till hehe. Typiskt.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355