NYTT PÅ PARFYMHYLLAN

För någon vecka sen släppte Bianca Ingrosso sin nya parfym Lei di Sera, och av någon konstig orsak fick jag ett väldigt sug efter att beställa hem den. Jag är inte den som beställer saker direkt influencers släpper kollektioner och saker, men denna gång hade jag liksom bara bestämt mig att jag skulle ha den här parfymen. Jag höll på att ge upp där ett tag eftersom Nordicfeel (där parfymen släpptes) kraschade och låg nere hur länge som helst, men av någon orsak slapp Filippa in så hon beställde varsin till oss. Hur snällt?

I början av veckan kom den och oj vilken parfym! Både min och Filippas första reaktion var att den luktade väldigt likt någon annan populär parfym. Men den har bara blivit bättre och bättre nu när jag har fått lukta på den några dagar, och jag är verkligen helt besatt. Den är helt perfekt. Här nedan ser ni dom olika doft-noterna.

Toppnoter: Apelsin och mandarin
Hjärtnoter: Gardenia, honung, jasmin, apelsinblomma, persika, äpple
Basnoter: Patchouli, trä, karamell, laktrits, bivax

Så summan av kardemumman är att det verkligen var ett bra köp. Jag har nog aldrig förut köpt en parfym utan att lukta på den först, men tur att jag ''vågade''. En negativ sak är ju helt klart att det är limited edition samt slutsåld så den finns inte att köpas mera.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Danielas Dagbok,
Oj va spännnannndeeee! Måst få sniffa pån den här nästa gång vi ses, så nyfiken på den!!
danielasdagbok.com