NYTT ÅR NYA SPEKTAKEL

Cheers to the new year

Hej och välkommna till första inlägget i år! :-) Hehe, nä men hoppas att ni fick ett fint avslut på året oavsett hur ni firade eller inte firade. Nytt år blir det ju oavsett! Jag har faktiskt för första gången på fleera år haft en riktigt bra nyår, vet inte riktigt vad det har varit med mig och nyår men dom har aaalltid varit så ångestladdade och jag tror seriöst jag har gråtit de flesta nyår så länge jag kan minnas, stabilt :-) Men, det är väl ganska vanligt att allting blir väldigt emotionellt vid just nyår.

Anyway, här ovan ser ni iallafall hur jag såg ut! Orkade inte ta en massa outfitbilder så därav denna suddiga oklara bild, men jag hade iallafall på mig ett par glittriga kostymbrallor, en croptop med en kavaj ovanpå samt massa smycken och klackar. Väldigt random och otippad outfit men ojojoj så bra jag trivdes, kändes mycket stiligare och bekvämare än någon jävla obekväm klänning.

Hade inte heller någon plan med min sminkning, utan jag sminkade mig som jag brukar och öste på lite mera skimriga ögonskuggor, lösögonfransar och sen limmade jag fast två... diamanter under ögonen? Jävligt random haha men det blev ju coolt! Ni kan ju gissa hur många som trodde att det var tårar hehe, men det passade ju rätt så bra eftersom jag som sagt brukar gråta på nyår ;-)

Vi började iallafall kvällen med lite mat. Jag, Jimmy & Andre kockade ihop ytterfile, klyftpotatis, svampsås, bea, sallad och batong. Det smakade väääldigt gott med ett glas rött kan jag säga, nej men ni ser säkert på bilden hur gott det ser ut. Helt fantastiskt var det.

Jag vaknade faktiskt upp igår och var helt död, jag har fått världens förkylning och hade nog säkert stegring också så jag var lite rädd för att jag inte skulle orka på kvällen, men med mat i magen och bra sällskap struntade jag i förkylningen och så for vi vidare på fest! Det var faktiskt en riktigt bra kväll, antagligen för att jag hade noll förväntningar eftersom mina nyår inte brukar bli någon success :-)


Så ett fint avslut på fantastiska år 2018 blev det, och hittills har 2019 varit bra hehe, vaknade liksom upp pigg och gla' idag trots gårdagen och min förkylning. Nu ska jag väcka våra nattgäster, koka kaffe och bara njuta av årets första dag. Ha det gött!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer