NY FOUNDATION FRÅN BOBBI BROWN

Här om dagen sprang jag in till kicks med planerna på att kika på en ny foundation, jag har ju min älskade från Milani som jag älskar mer än allt, men den börjar tyvärr vara slut och är inte så himla lätt att få tag på här i vår kära stad. Funderade nog på om jag skulle ha beställt en ny sån, eller köpt en ny av min gamla favorit från Lumene men så fick jag lite feeling för att vara lite vågad och testa en ny foundation - and so I did!

Jag kollade på en hel del olika innan jag bestämde mig, jag var väldigt sugen på att testa foundation-sticks, men det får bli en annan gång. Denna från Bobbi Brown hade liksom allt jag söker i en foundation: bra täckning, att den håller en matt, att den ser naturlig ut trotts bra täckning och slutligen: att den har en pump. Fick matchat en nyans till mig och det blev 4.5 Warm natural, och det var verkligen en perfekt nyans måste jag säga.

Kan ju inte ge så mycket av en recension ännu, men det kommer så fort jag har fått ett grepp om den. Det är ju alltid lite spännande att testa nya produkter, och jag var nog lite kritisk till denna först eftersom jag har varit så fruktansvärt nöjd med den från Milani (som dessutom är mer än dubbelt så billig än denna), men vi ska se vad jag säger när jag har använt denna ett tag. Den kostar iallafall 46€ och finns på kicks!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

JessicaMartin
JessicaMartin,
Så bra foundation! xx
nouw.com/jessicamartin