NY FAVORIT FRÅN JFR.SE

I samarbete med JFR.SE har jag fått hem denna foundation från Milani, det är deras 2in1 foundation + concealer. Som ni hör på namnet är tanken att den ska fungera både som foundation och concealer, så tanken är väl att man ska slippa ett steg i sminkningen.

Jag gillar förpackningen, tycker den ser stilren ut. Som ni ser valde jag nyansen ''07 SAND'', den är lite mörkare än vad jag vanligtvis har men jag tog enkom en mörk ton för att den ska matcha huden när jag har brun utan sol, och det gjorde den!

Här ser ni före och efter, har endast ett lager på bilden och som ni ser är täckningen väldigt bra! Jag känner verkligen inget behov av att använda concealer efter. Den är lite tjockare i konsistensen jämfört med de flesta foundations, men den känns absolut inte tjock på huden. Den är väldigt behaglig måste jag säga!

Resultatet av åtta svettiga timmar på jobbet senare ser ni till höger, aningen glansig. Men jag använde ingen primer under den dagen för att se hur foundationen ''själv'' jobbade, jag skulle dock säga att jag var mindre glansig än vad jag brukar va med Maybelline Fit me, så det var ju bra! Har också använt den med en primer som mattar ner huden och då såg det riktigt bra ut efter en hel dag, men så är det ju med dom flesta foundations, man måste ha en bra primer under!

Överlag är jag väääldigt positivt överraskad av denna foundation! Det är verkligen en konkurrent till min all time favorite Lumene longwear Blur foundation, ska se om jag återgår till den eller fortsätter med denna när den tar slut.

Priset ligger på ca. 18€ vilket är ett riktigt bra pris tycker jag. Med rabattkoden ''chevelle20'' får ni den ytterligare några euron billigare, wiho!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer