#NOUW30DAYCHALLENGE

Nu är #nouw30daychallenge slut! Trettio dagar gick otroligt snabbt, och att blogga varje dag var ju inte en så stor utmaning i sig eftersom jag vanligtvis nog snittar ca. 10 inlägg per vecka, men att få upp ett inlägg varje dag under denna stressiga månad var nog en liten utmaning för mig!

När utmaningen började skrev jag ett inlägg om mina mål för dessa trettio dagar, och mina två personliga mål var att få mer regelbunden uppdatering, alltså att publicera inläggen på ungefär samma tid varje dag. Det andra målet var att satsa mer på bilderna. Jag har verkligen försökt att skippa mobilbilder och endast ha kamerabilder och det har faktiskt gått bra! Det har nog kommit med någon mobilbild här och där men 90% av bilderna skulle jag nog säga har varit kamerabilder.

Angående den regelbundna uppdateringen så skulle jag verkligen säga att jag lyckades, jag hade som mål att publicera varje dag 11:00, tror jag klarade det alla dagar förutom två!

Så jag är iallafall nöjd med min insats, tycker det var ganska bra timat med denna utmaning när jag har haft det som stressigast, tror nog att bloggen skulle ha stått betydligt mer tom under dessa veckor om det inte vore för utmaningen!

Vilken tid på dygnet vill du att inläggen kommer upp?

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

saramoller
saramoller,

BRA jobbat! 😃

nouw.com/saramoller
Christina,
Jag läser bloggar på kvällen, så för mig får du lägga upp inläggen när det själv passar dig! 😊
finachristinas.com