NEW SKINCARE

Idag hämtade jag ut ett paket från Eleven.fi, tror jag beställde det i helgen och jag har väntat med spänning hela veckan. Jag fick för mig att uppdatera mitt lager med hudvård, många saker började vara slut och jag kände bara för att satsa på bra produkter nu inför vintern. Min hy har en tendens att alltid bli väldigt torr och irriterad på vintern, så förhoppningsvis ska den må bättre av dessa produkter.

Jag beställde ett kit från Mario Badescu, ett märke som jag fick upp ögonen för i Usa. Visste inte att det fanns på Eleven så jag blev väldigt glad när jag upptäckte det. Kittet kostade ca. 25€, produkterna är ju inte i full-size så därav det låga priset.

Beställde också ett kit från The Ordinary med tre produkter för torr hy. Det var en ansiktskräm, en olja och ett serum. Har hört mycket bra om dom så det ska bli väldigt kul att få testa! Kittet kostade också 25€.

Sista saken jag beställde var brun utan sol droppar till ansiktet, från Swiss Clinic. Jag är så taggad på att se vad dom går för, hoppas verkligen att dom är bra. Dom gick på 33€ vilket kanske kändes lite dyrt för 15ml produkt, men det borde vara en rätt så dryg produkt.

Så nu har jag allt jag kan tänkas behöva på min hudvårdshylla. Det viktigaste är iallafall en bra ansiktskräm, rengöring och serum! Men hittills är jag iallafall nöjd över mitt inköp, hur trevligt ser det inte ut med alla produkter där? Man blir ju taggad på att sköta om hyn bara för att man kollar på det. Jag kommer självklart ge er recensioner på det mesta när jag har fått ett grepp om produkterna!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer