MINA FÖDELSEDAGSPRESENTER

Lite i efterhand kommer här ett inlägg om några saker jag fick när jag fyllde år här om veckan! Kom dock på att jag glömde fota de ''stora'' sakerna, men pointen är ju inte heller att rada upp exakt allt för att visa, så det fick bli så. Men här är iallafall några saker jag fick av vännerna!

Man kan ju helt klart säga att mina vänner fattar vad jag gillar, choklad, chips, rose och skumpa :-) Jag måste nog vara den enklaste personen att köpa presenter till haha.. Fick också världens finaste champagneglas och dricksglas som jag inte ens hade tänkt på att jag ville ha, men jag blev sååå glad över dom! Älskar verkligen allt som hör till porslin, glas osv. Så roligt att få!

Sist och slutligen svämmade huset över av blommor, alltså herregud vad mycket fina buketter jag hade. Jag älskar ju blommor mer än allt och blir så glad när det är fullt med blommor i varje rum, så jag mådde verkligen som en kung med alla dessa blomsterarrangemang runt mig. Coolt egentligen hur mycket några växter kan göra för humöret och känslan i hemmet!

Jag fick också en helt otroligt fin och oväntad present av alla mina släktingar, mamma, pappa och Jimmys mamma och pappa. Dom hade köpt ett täcke till mig!! Alla bara... va? Haha, jag skrev ju ett inlägg för ett tag sen när jag hade testat ett tyngdtäcke, och som ni kan läsa i inlägget gillade jag det sååå mycket och jag sov hur bra som helst med det. Så nu hade dom alltså gått och köpt detta fantastiska täcke till mig, hade aaaaldrig trott att jag skulle få det. Så det blev jag så himla glad över, blev lite i chock också eftersom att jag inte hade förväntat mig det men som sagt, världens bästa present. Det kommer jag har nytta av i år och dagar!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer