MINA FAVORITER PÅ JOBBET

Jag tipsar ju väldigt ofta om sminkprodukter jag tycker om men jag pratar ju faktiskt inte så värst mycket om hårprodukter fastän jag jobbar som frisör. Så i detta inlägg tänkte jag dela med mig av min favoriter på jobbet - produkter som jag använder dagligen och helt enkelt gillar!

Först ut har vi Davines serie Oi, en basic serie som passar alla hårtyper, och oj så bra den är! Davines produkter är verkligen helt grymma, har aldrig testat något bättre balsam än deras. Produkterna är lite i dyrare ändan men det är verkligen värt pengarna enligt mig, produkterna är dessutom ekologiska! Jag gillar Oi just för att den passar till de flesta hår och gör håret så mjukt och good lokin'! Vi har schampo och balsam i stora pumpflaskor vid tvättstället och jag använder dom varje gång jag tvättar någons hår.

Här har vi två av mina personliga favoriter hemma i duschen, Kc professionals Color mask! Just dessa två färger har jag haft till mitt blonda hår och Pearl är riktigt effektiv och man får en superfin kall färg! Nackdelen är väl att det går åt väldigt mycket produkt om man ska lägga i hela håret, så tuberna tar slut ganska snabbt. Vi har dessa i en massa olika färger och kunderna tycks gilla dem också!

Detta shampo från Matrix har jag använt hemma i cirka 2 månader nu, ett riktigt bra basic shampo om man inte vill lägga ner en förmögenhet men ändå få en bra produkt. Många kunder har köpt Matrix shampon och balsam just därför, dom är inte svindyra men ändå bättre för håret än butiksshampon!

Här har vi också två favoriter, en ''snabb-inpackning'' från BPcare som verkligen gör under för slitna hår. Serien är egentligen gjord för löshår så därför är den också väldigt bra för extremt torra och skadade hår. Denna inpackning ska inte vara i så länge så därför gillar jag den, man har ju faktiskt inte alltid tid att vänta 15min i duschen medan inpackningen verkar..

Till höger har vi en leave in milk från Milk shake, detta kan vara produkten vars lukt är den godaste jag någonsin stött på. Alltså den luktar M-A-G-I-S-K-T, den luktar caramel/toffe och håret börjar verkligen lukta sååå gott! Använder den hela tiden på kunder bara för att få känna lukten haha, kanske dags att jag köper en att ha hemma så jag får lukta på den dygnet runt.

Ni kanske märker att jag är all for the vårdande produkter och inte så mycket för stylingprodukter haha, men på jobbet använder jag ju såklart stylingprodukter på kunder när man fönar osv. Här har vi två stycken favoriter, först en Blowdry primer från Davine som just är som ni hör på namnet, en primer för håret! Den lägger man i vått hår och fönar in. Den innehåller värmeskydd och ger lite stadga och gör håret mer följsamt, den är riktigt bra i längre hår!

Cutrins Heat Activated Volume Mist är en nyfunnen kärlek när jag fönar korta hår som ska ha lyft från roten, den är verkligen grym när man fönar! Den känns inte tung utan ger helt enkelt bara grym volym från roten, och den luktar magiskt.


Så det var några av mina absoluta favoriter av produkterna vi har på jobbet! Vill ni ha mera tips om produkter? T.ex skilda inlägg om produkter för blondiner, för färgat hår eller skadat hår? Let me know!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

hej
,
Ett inlägg med före o efter bilder när du använt color mask skulle va kul!
lindanatalie
lindanatalie,
Heej! Ja har några frågor som ja undrar ifall du vill svara på? Har du några tips på hur ja ska få mitt hår att "växa snabbare"... Ja har nämligen gått från rött-brunt-blont, o även fast processen tagi ca. 1,5 år innan ja fått den färgen ja vill ha så va ja i början tvungen att kapa av halva håret för att de int sku braka av. Nu har ja då haft hårlängden till axlarna i ca. 1 år, för att ja ständigt måst klippa av mer o mer... Så har du några tips på att int slita på håret allt för mkt? Har INT färgat de mer än 1 gång under ett års tid, så de beror nog int på de. Plus att ja försöker att int använda värmestyling på vardagarna... (har megalejdon på att int få håre ti väx, då de alltid innan mitt röda hår va i underbart långt skick! tusen tack på förhand!)
nouw.com/lindanatalie