MINA FAVORITER FRÅN NYX

Innehåller reklamlänkar

Nyx är väl ett märke dom de flesta har hört talas om? Ett billigt märke som har massor av olika produkter, men är det faktiskt bra produkter trots sitt billiga pris? Jag har tyvärr inte testat alla deras produkter, men i det här inlägget har jag listat mina absoluta favoriter som jag verkligen vill rekommendera till er.

Jag var länge en trogen användare av Anastasias Dipbrow, men när den tog slut kände jag mig inte så taggad på att köpa en ny eftersom det är väldigt mycket pengar för lite produkt, så när vi var i Florida passade jag på att köpa denna från Nyx. Det är alltså en motsvarighet till Anastasias, fast mer än dubbelt billigare.

Nå, levde den upp till Anastasias nivå? Ja! Enligt mig gör den det. Jag har den i färgen Brunette vilket är rätt så likt Anastasias Taupe, och jag gillar faktiskt Nyx's konsistens bättre. Den är enklare att jobba med, dock är väl kanske hållbarheten pyttelite bättre på Anastasias men det är så pass liten skillnad att man inte märker det förutom om man typ simmar :-) Så enligt mig kan man lika bra köpa denna istället för Anastasias och spara några slantar!

Här hittar ni den TRE gånger billigare än Anastasias Dipbrow Pomade!

Näst ut är deras HD concealers! Jag har aldrig varit besatt av concealer, utan jag använder det mest vintertid. Men, when I want concealer - this is what I use! Den blandas ut lätt, sitter bra på plats (med lite puder ovanpå, såklart) och kostar inte många euro. Vad mer kan man begära?

Här hittar ni den, på rea dessutom!

Settingspray, använder alla det? Jag tror inte det, det känns som en produkt som många kanske inte har fått upp ögonen för ännu. Jag började använda det för kanske 2-3år sen och sen dess vill jag helst inte sminka mig utan att använda settingspray. Just detta från Nyx tycker jag är riktigt bra, det står att det ska hålla ansiktet matt, vilket det inte gör till 100% men bättre än om jag inte använder det! Jag gillar det mest för att det får sminket att smälta ihop väldigt fint när man har sminkat sig färdigt, och för att det bara känns skönt att spraya i facet när man är klar.

Kostar inte många euro och här hittar ni det!

Dessa små pigment är så roliga att leka med! Jag har tre färger och den roströda är min absoluta favorit, använder den ofta ovanpå en orangeröd ögonskugga och det är sällan jag får så mycket komplimanger för mitt smink som när jag har den kombinationen. Man kan alltså använda dom som ögonskuggor, highlighter eller vad man vill. Väldigt, väldigt pigmenterade och roliga att experimentera med!

Dom har bytt förpackning och gjort nya namn, så jag hittar inte exakt vilka jag har men HÄR hittar ni motsvarigheter!

Mitt första liquid lipstick jag köpte vad det i mitten på bilden, minns hur stolt jag var över det haha! Dessa Lip Lingerie är riktigt bra budget-alternativ om man vill ha liquid lipsticks i fina färger men inte betala en hel förmögenhet. Hållbarheten är helt okej, inte lika bra som t.ex Anastasias eller The balm's, men för sitt billiga pris tycker jag absolut dom fungerar bra och gör jobbet. Man får kanske bättre på lite mer om man äter och dricker, men så är det ju överlag ofta med läppstift. Det finns verkligen SÅ många fina nyanser!

Här hittar ni dom för 7,92€!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer