MINA ABSOLUTA FAVORITER

THE BALM - NUDE TUDE - Min favoritpalett som används varje gång jag sminkar mig, älskar färgerna ''Sultry'' och ''Sexy'' mest! Det är verkligen grym kvalitet på paletten och det finns en bra blandning med både matta och skimriga skuggor. Me likey!

ANASTASIA CONTOURKIT - Min lilla bebis! Som är lite mörbultad haha.. Vettefan vad som har hänt men det är ju bara på utsidan! Det jag älskar med denna palett är att man har allt i samma palett, contourskugga, bronzer, settingpowder och highlighter. Så smidigt om man tar med den någonstans!

LUMENE LONGWEAR BLUR FOUNDATION - Min favoritfoundation från två år tillbaka! Den är så grym och sätter sig så fint på min hy så det krävs nog mycket för att jag ska byta bort den. Billig och bra!

ANASTASIA DIPBROW POMADE - En favorit som håller ögonbrynen på plats hela dagen! Mina ögonbryn är väldigt glesa men denna får hela brynet att se naturligt och tjockt ut om man använder den på rätt sätt. Lite svårt att hantera i början men detta kan vara marknadens bästa brynprodukt!

BECCA SHIMMERING SKIN PERFECTOR OPAL - Highlighternas Rolls Royce. For real, denna får Mary-Lou Manizer från The balm att kännas vardaglig. Denna är heelt sjukt pigmenterad och känns så lyxig. Det är denna goding som är hemligheten bakom min highlighter som alltid är lite föör galen ;)

MAYBELLINE INSTANT AGE REWIND CONCEALER - Jag gillar inte tjocka concealers som täcker sådär super mycket utan föredrar dessa som är lätta och tunna i konsistensen! Har inte så farligt mörka ringar heller så denna är perfekt, den ljusar upp ''the under eye-area'' lite och jämnar ut hudtonen. Perfekt!

TOO FACED MILK CHOCOLATE SOLEIL BRONZER - Denna är en favorit av två orsaker, 1. Doften & 2 Hållbarheten. Den doftar som ni kan gissa på namnet alltså choklad, heelt sjukt. Älskar doften så otroligt mycket, typ därför jag använder den haha.. Sen sitter den väldigt bra på hyn och hålls på hela dagen lång så det är ett väldigt stort plus men, om jag ska vara ärlig skulle jag nog använda den oavsett hur dålig själva produkten var bara för att få lukta choklad om dagarna :-)

REAL TECHNIQUES SCULPTING BRUSH & SETTING BRUSH - Mina två favoriter, två rosa skönheter från Real techniques. Sculpting brushen använder jag alltså till att lägga contour och tycker den är så himla bra till det, har verkligen kommit på ''knixen'' med den och det går supersnabbt och enkelt att skugga ansiktet med den! Setting brushen använder jag när jag ska sätta min concealer på plats under ögonen och till highlighter, den fungerar lite som allt-i-allo!


Det var några av mina favoriter ur mitt sminkförråd, produkter som jag antagligen kommer köpa om när dom tar slut tills dagen jag slutar sminka mig typ. Har länkar produkterna jag hittade så om ni klickar på namnen så kommer ni till sidor där dom kan köpas!

Kram, Chevelle

  • Skönhet
  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Älskar The Balm paletten! SÅ glad att jag köpte den!! 😊
nouw.com/jenniifersplace
chevellekstroms
chevellekstroms,
Jaa verkligen en så sjuuukt bra palett!! 😃
nouw.com/chevellekstroms
Danielas Dagbok,
Måst bara slänga in lite beröm, att du ha publicera SÅ många intressanta och bra inlägg på sistone, heja!!! Och jag älskar också anastasias dipbrow pomade <333
www.danielasdagbok.com
chevellekstroms
chevellekstroms,
Men åååh va glad man blir att få hör he av the blogqueen herself!! Tusen tack finis<3 Jaa han e verkligen så bra!!
nouw.com/chevellekstroms
fannykesti
fannykesti,
Jag har flera kompisar vars contour kit också ser ut sådär på utsidan, ingen aning varför, men du är inte ensam om det! 😊
nouw.com/fannykesti
chevellekstroms
chevellekstroms,
Hahah ajjaa nå va bra, he blir väl säkert såde om man har he i väskor och sminkväskor då he skråmas mot massa saker 😃
nouw.com/chevellekstroms