MIN JULAFTON I BILDER

God jul på er mina fina vänner! Hoppas ni har haft en underbar jul hittills! <3

Min julafton började med sovmorgon och när jag och Jimmy hade vaknat så öppnade våra paket till varandra först av allt. Jag fick SÅ fina saker, vi brukar oftast skriva önskelistor till varandra men i år hade vi inte gjort det så ingen av oss hade någon aning vad den andra hade köpt och jag måste nog säga att vi lyckades vääldigt bra båda två! Jimmy är inte den lättaste att köpa julklappar till men han blev superglad över det han fick! <3 Sen åt vi frukost, obligatoriskt med limppa på julen!

Ett litet paketkaos!

När vi hade gjort oss i ordning packade vi paketen i en korg och begav oss till...

Mommo & moffas! Jag har spenderat varje julafton där sen jag föddes (förutom ett år tror jag?) så det är verkligen en tradition. Det är så fint där!

När alla var på plats var det dags för mat! Jag är inte sådär extremt förtjust i julmat, det enda jag äter är typ potatis, köttbullar, mjölksås & morotslåda. Men det är iallafall gott!

Efter lite gröt, program i form av frågesport och lite sådant var det dags för kaffe. Herregud vad man äter :-) jag hade iallafall tagit på mig uppdraget att fixa efterätt så jag svepte ihop en pepparkaks-cheesecake! Den fick bra betyg och den blev faktiskt svinbra om jag får säga det själv!

Min käre kusin som alltid är så här glad<3

När vi hade druckit kaffe tackade vi för oss och jag, jimmy & la familia for hem till mamma & pappas!

Där vankades det ännu mera paketöppning! Tror seriöst ALDRIG jag har fått så mycket paket som jag fick i år? Julklappar har liksom aldrig varit världens grejj hos oss, vi har alltid fått och gett men det har inte varit så stor stress över det. Men jag vet inte om jag har varit extra snäll i år eller vad som hände :-) när vi hade öppnat alla paket och jag redan var sjukt nöjd och tacksam över det jag hade fått konstaterade mamma att hon hadd GLÖMT att ge mina paket? Så då kom det in en påse med massa mer saker mittiallt!

Ett aningen kaotiskt vardagsrum :-)

Efter att vi hade beskådat varandras fina klappar blev det dukning nummer 4, klockan var ganska mycket här så vi alla var lite snåla på något salt.

Som avslut på dagen tog vi några bilder i garaget till vår Ekström Racing facebooksida, alla var måttligt trötta här så det blev som det blev haha<3

Återigen blev det en alldeles underbar julafton, är så glad över att ha så fin släkt & familj. Ska försöka få ihop ett litet julklappsinlägg och visa några saker jag fick också, ni får ha det så bra tills dess!<3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Danielas Dagbok,
jaaa vill se julklapparrrr!
www.danielasdagbok.com