MIN FÖDELSEDAGSHELG

Så här två veckor i efterskott tänkte jag nu berätta lite om helgen när vi minsann firade min födelsedag! Jag fyllde ju år på måndagen 21.5 men redan på fredagen innan satte firandet igång. Jag hade tagit ledigt fredagen för att hinna städa och fixa inför kvällens släktkalas, och mamma kom som förstärkning på eftermiddagen.

Vi hjälptes åt att fixa i ordning allt ätbart, det tar ju seriöst alltid längre tid än vad man har tänkt...

Jag bjöd på bland annat rågknappar med fyllning, banan-cupcakes, spett med lite salt och sen hade vi även Key lime pie som mamma hade bakat. Lite gott och blandat helt enkelt, men om det är något jag har lärt mig genom åren är det att folk alltid uppskattar något salt så därför såg jag till att ha lite salta saker bland alla kex och bakelser.

Så ja, släktkalas stod på schemat den kvällen och det var väldigt trevligt. Perfekt väder också så vi kunde sitta ute!

Kvällen avslutades med att Edvin som har varit i Sverige hela vintern kom till oss på ''en'' i kvällssolen, och vips hade några till droppat in och klockan var tre på natten. Vi som hade tänkt ta det lugnt och bara catcha upp, men som vanligt med det här gänget går det inte alltid som vi har tänkt :-) En otroligt trevlig dag från början till start iallafall!

På lördagen var det dags för party med vännerna! Som vanligt tog jag cirka noll bilder men här är två... fina och lagom suddiga bilder från kvällen :-) Vi hade alltså förfest hos oss och jag hade ordnat lite lekar, kvällen gick dock så hiiiimla snabbt och vips var taxin på gården och väntade på oss. Vi avslutade kvällen på Ollis och hade efterfest till 06:00, så en bättre kväll kunde det nog inte ha blivit.

Här ser ni lite av det jag bjöd mina vänner på, hade blandat 6 liter sangria som minsann gick åt sig! Körde på lite samma koncept som dagen innan, snittar, rågchips, kex och sen poppade jag även popcorn och svängde ihop en tårta.

Blev faktiskt väldigt nöjd med tårtan, är nog ingen tårtbagare men den blev ju väldigt fin! Tyvärr hann jag inte smaka den men jag hoppas att den var god :-)

Så överlag är jag sjukt nöjd med helgen, liksom vad kan gå fel då man samlar ihop alla sina nära och kära, äter gott och festar? Inte mycket. Känns som att jag har levt länge på den helgen, minns ännu ett ögonblick från Ollis när en bekant sa att världen skulle vara en mycket bättre plats om fler skulle vara som mig, och hur bra det är att jag vågar bjuda på mig själv. Blev verkligen så himla glad och det känns som att jag är aningen dålig på att tänka så om mig själv, så därför blev jag verkligen så himla himla glad.

Så nu klarar jag mig nog ett år tills det är dags att fira igen, kan verkligen inte fatta att jag fyller 23 år då? Helt sjukt. Håller ju verkligen på att bli gammal :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Danielas Dagbok,
roligaste kvällen <3<3
www.danielasdagbok.com