LUGNASTE HELGEN I ÅR

Oj oj oj hörni vilken helg jag har haft! Nu förväntar ni er säkert världens historia om något roligt och spännande jag har gjort, men det jag har gjort är: städat, ätit och inte rört mig ur huset. Bokstavligen. Gick seriöst inte ut ur huset mellan fredag kväll 18:00 och söndag eftermiddag 16:00, och den enda människan jag träffade på hela helgen var Jimmy. Helt sjukt egentligen och jag vet nog inte när jag senast har haft en sån helg, men söta öde vad skönt det var. (Fast lite frisk luft inte skulle ha skadat hehe)

Så, det blev en helg i lugnaste laget helt klart. Men det var nog precis det jag behövde efter en väldigt hektisk vecka. Man skulle ju kunna tro att en så lugn helg skulle ge massor med energi för en ny vecka, vilket den säkert skulle ha gjort egentligen men jag har lyckats dra på mig en förkylning, igen. Så istället för att vara pigg och utvilad sitter jag här helt däckad och slut, kul kul kul :-)

Så det var en liten update om min sjuk händelserika helg, nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova mig frisk. Ska försöka kämpa veckan ut för nästa vecka är jag ledig några dagar, så med det i åtanke lär jag nog klara några dagar till fastän jag inte känner mig helt på topp. Hoppas du har fått en fin start på veckan iallafall!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Karolinas kaos,
Hahah jag gjor typ exakt samma sak i helgen, SÅ lazy men så välbehövligt!!
karolinaskaos.com