LITE VARDAGSBILDER

Två bilder från början av veckan! I måndags steg jag upp tidigt som bara vad och satt och planerade typ hela månaden i min kalender, jag har varit lite dålig på att använda den på senaste tiden men ska göra mitt bästa för att hålla den aktiv, det är ju så mycket lättare att hålla koll på sitt liv med hjälp av en kalender. Alla ba.. No shit? :-)

Till höger har vi någon random selfie på hur jag ser ut 90% av tiden på jobbet, inget smink och mössan nerdraget över hövve. Mkt skönt.

I tisdags hade jag inplanerat en middag med mina före detta kollegor och chef! Vi träffades vid Juku i stan, det är ett nyöppnat ställe som serverar sushi och kinamat (eller är det ens kina? japansk? mvh person med noll koll) och jag bestämde mig för att ge mig på en omgång med sushi. Har smakat sushi en gång tidigare och det enda jag minns från det är att jag helt oskojjat höll på att spy, så jag var ju kanske lite skeptisk nu när jag fick in min beställning men, det var faktiskt helt okej!

Vi tog en fika på espresso house också innan vi avrundade kvällen, så det var en riktigt trevlig tisdagskväll må jag säga!

Jag har också skidat två gånger denna vecka, de första gångerna för i år! Det var riktigt roligt, skidåkning är ju min absoluta favorit-träningsform så för mig får gärna snön stanna kvar ett tag till så man hinner skida några kilometrar i vinter.

I onsdags for jag också med en krya-på-dig present till Elinne som har varit sjuk heeela veckan, ni kan ju gissa om det har varit tråkigt på jobbet? Men, innan jag åkte därifrån frågade hon om jag ville ha en massa barebells-bars som hon inte ville ha, man ba ??!?? :-))) Ni kan ju gissa om jag blev lyrisk, har liksom bokstavligen en bar med mina favorit-bars hemma nu. Lär ju ha mellanmål för resten av våren nu iallafall!

I torsdags skulle jag på kalas efter jobbet så jag städade upp mig för omväxlingsskull, det känns alltid lika konstigt att ha smink på jobbet haha...

Och idag blev det äntligen fredag! Jobbade as usual och när jag kom hem slängde jag ihop en pasta med halloumi, soltorkad tomat, spenat och chili. Stark och god blev den!

Sen mina damer och herrar tog jag tag i något som är bland det absolut värsta jag vet, jag rensade nämligen kylskåpet på gamla burkar med mer eller mindre mögligt innehåll. Alltså det är seriöst det obehagligaste jag vet, och varje gång jag står där och sköljer ur dom äckliga burkarna blir jag lika arg på mig själv varför jag gång på gång ens låter dom stå där längst bak i kylen så länge att innehåller inte går att identifieras :-) Men, nu är det gjort och jag hoppas det är länge tills nästa gång jag behöver göra det. Fyfan.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer