LITE NYTT

För någon dag sen fick jag ett ryck och shoppade lite nya saker till sovrummet, jag är verkligen en sån person som tröttnar otroligt snabbt på t.ex inredning. Tur att bara några små detaljer kan göra väldigt mycket så det inte behöver bli så dyrt projekt varje gång man tröttnar :-)

Jag tyckte iallafall att det var lite för ''kallt'' i sovrummet och ville få in lite mer färg, vilket inte var det lättaste eftersom jag inte ens gillar så mycket färg i inredning hehe.. Men, jag hittade iallafall ett helt perfekt tyg till sänggaveln. Det är exakt samma som det vi hade tidigare men det är i en slags turkos-grön färg som ni ser, det blev verkligen helt perfekt. Köpte också två dynvar som passade fint till, visst ser det genast mycket varmare ut? Det ser ju nästan ut som att före bilden är svartvit.

Tycker sänggaveln började se mycket mer lyxig ut, är verkligen besatt av färgen. Tyget kostade 7,50€ och dynvaren kostade väl 5€/styck, så det blev verkligen inte dyrt fastän det blev en helt ny känsla i sovrummet.

Sprang in via Hemtex också och köpte denna coola ljusstake (?) eller vad man ens ska kalla det. Ljuslykta? Ljusring? Ingen aning, men fin var den iallafall! Den kostade cirka 10€ och fanns i silver och svart också om jag inte minns fel.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

etthemikarkmo
etthemikarkmo,
var har du hittat tyget till sänggaveln? 😊
nouw.com/etthemikarkmo
chevellekstroms
chevellekstroms,
Från Jysk! Fanns i flera olika färger 😃
nouw.com/chevellekstroms