LIFE LATELY

Hemskt mycket hej! Hoppas allt är bra med er! Jag tänkte göra en liten snabb genomgång från dom senaste dagarna, som vanligt här på min kära blogg :-) I början av förra veckan drog jag på mig världens förkylning, igen, så jag kämpade mig genom arbetsveckan så gott det gick. Det enda speciella jag gjorde förutom att jobba den veckan var väl att jag hade ett möte vid banken, det var ett riktigt intressant möte måste jag säga. ''Bank-språk'' kan ju vara jäkligt invecklat och svårt att förstå sig på, men tjejen jag hade möte med var väldigt bra på att förklara så mitt i allt bestämde jag mig för att börja spara i fonder, tack vare hennes sakliga förklaring. Kändes aningen vuxet, men det ska bli väldigt spännande att ser hur det går med mitt fondsparande!

Efter det långa mötet gick jag iallafall till Friends and burgers nya restaurang här i Vasa. Riktigt fräscht var det, även om jag inte var supernöjd med min hamburgare. Får testa en annan nästa gång!

Veckan gick mot sitt slut och igår, lördag hade jag stora planer! Det var nämligen dax för att fira Mommo och Moffas guldbröllop <3 Vad är nu bättre än att få fira kärleken mellan två av dom finaste personerna jag har här i livet liksom?

Jag hade på mig mina militärgröna kostymbyxor och en vit tröja under min vita kavaj. Blev faktiskt väldigt nöjd med outfiten, den kändes verkligen 100% jag. Inte för stel utan alldeles lagom, kände mig passligt uppstädad med kavaj och klackar till. Blev också väldigt nöjd med min sminkning, min fransförlängning är ju long gone så det har faktiskt varit riktigt roligt att få sminka sig ''som vanligt'' igen! Tur att mina eyeliner-skills fortfarande fanns kvar efter tre månaders paus :-)

Mommo och moffa hade bokat buffe vid Härmän kuntokeskus, så dit körde vi i parad hela gänget. Jag hade aldrig varit dit innan men det var väl ett trevligt ställe, maten var riiktigt god och buffé är ju alltid trevligt! Vi satt där ett bra tag innan vi styrde kosan hemåt igen. Hur fina träd hade dom inte på parkeringen förresten??? Det är verkligen helt sjukt hur fint det är i naturen nu. Wow.

När vi var klara i Härmä skjutsade Jimmy in mig till stan där jag mötte upp Karro! Jag hade några timmars dö-tid före jag skulle iväg på nästa grej så det passade helt perfekt att ta vara på tiden och umgås med henne då! Vi gick till Venn, som nog är ett av mina absoluta favoritställen i Vasa. Vi båda var sugna på något att äta och det tog läänge innan vi kunde bestämma oss men tillslut bestämde vi oss för att beställa in tre saker och dela, vilket var en jäkligt bra idé måste jag säga! Vi tog också varsin cosmo som var goo! När klockan närmade sig åtta rundade vi av för då var det dags för mig att spatsera till Cinemabowling där resten av gänget var. Bowling är ju faktiskt sjukt kul, jag är väl inte sådär svinbra på det men jag tycker verkligen det är roligt.

Efter bowlingen for vi vidare på en snabb förfest innan jag gick till Venn igen hehe. Ullis & Nenni var där så vi satt där en liten stund innan vi gick till slutdestinationen för kvällen: Ollis. Vi var bara där någon timme innan vi for på nattmat och sen hem, tror seriöst aldrig vi har åkt hem så tidigt som vi gjorde men ack så skönt det var.

Så, dagens planer är typ obefintliga vilket är väldigt skönt. Söndagar är ju nog menade för att man bara ska chilla och ladda upp inför kommande veckan, inte sant? Jag ska iallafall försöka bli kvitt denna jobbiga förkylning så jag klarar av en till jobbvecka. Ha det bra!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer