LÄNGTAN EFTER HÖSTEN

''Man ska inte klaga på värmen, tänk på hur det kommer vara i vinter sen med snö och slask. Då kommer du ångra att du klagade på sommaren!''

Hur många gånger har man inte hört det de senaste veckorna? Vi har verkligen haft en fantastiskt fin sommar, bättre än vad man inte ens hade vågat drömma om. Men jag kan inte hjälpa att jag längtar till hösten. För mig är alltid hösten en nystart, det känns faktiskt som att ett nytt år börjar när vi går in i september. Jag är absolut en person som älskar sommar, sol och bad men jag har verkligen inte mått bra i denna värme. Jag förstår absolut hur folk tänker när dom säger att man inte ska klaga, men vem klagar inte när det är 30° i sovrummet och man inte ens kan jobba en hel dag utan att få värmeslag flera gånger?

Så dessa kallare dagar vi har haft nu har jag verkligen uppskattat. Det var så skönt i söndags när jag kunde ha på mig en stickad tröja utan att få för varmt, då vet man att det har varit sommar för länge :-) Såklart kommer jag också längta tillbaka till sommaren i novembermörkret, men just nu känner jag att hösten kommer göra mig gott. Ser så mycket framemot att få tillbaka mina rutiner, få tillbaka motivation till att stå i köket, få in lite träning i min vardag och sen har jag ju en väldigt spännande höst framför mig med nytt jobb och allt.

Tror verkligen inte jag är den enda som känner såhär, det verkar nog som att de flesta blir lite mer motiverade för saker och ting på hösten. Jag har iallafall konstaterat att jag har roligare på sommaren, eftersom jag verkligen prioriterar att göra massa roliga saker istället för att prioritera sömn, träning och bra matvanor, men på hösten mår jag bättre eftersom det då automatiskt finns mera tid för att hålla rutinerna i skick. Hänger ni med? Såklart går det ju också att hålla allt i balans under årets alla årstider, men jag har inte riktigt hittat den balansen ännu. Det är väl därför jag alltid känner mig väldigt ''done'' med sommaren i augusti och längtar till nästa årstid eftersom det blir som en helt ny period i livet.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

jenniblomqvist
jenniblomqvist,
Håller helt med dig! Ska bli skönt också att kunna klä sig i annat än bikini nu, haha. Btw, wow vilken bränna! Använder du någon viss brun utan sol eller är den helt naturlig? 😱🙌🏼
nouw.com/jenniblomqvist
Christina,
Sommar i all ära, men rutiner är väldigt skönt också. 😊
finachristinas.com
Danielas Dagbok,
"men vem klagar inte när det är 30° i sovrummet och man inte ens kan jobba en hel dag utan att få värmeslag flera gånger?", THIS!!!!
danielasdagbok.com