JUL I VÅRT HUS

Som jag nämnde i något inlägg tillbaka tog jag en riktig julstädning i helgen och plockade fram det mesta julpyntet, så jag tänkte helt enkelt att jag skulle bjuda på några bilder på resultatet! Jag är överlag inte världens största fan av massor av tomtar och röda saker överallt. Visst tycker jag att det är mysigt, men jag personligen skulle nog inte klara av att bo i ett rött tomteland i en månad. Så tråkig som jag är brukar jag istället satsa på mer mysbelysning, lite granris och såklart lite rött och någon enstaka tomte här och där.

I mitt ''sminkrum'' pyntade jag bara till min ljusstake/ring (vad är det ens haha) med lite granris, men det blev ju verkligen hur fint som helst! Tycker att hela rummet fick mycket mer julfeelis direkt fastän jag bara snurrade några granbarr runt den där ringen, man ba.. vad mycket det krävs för att jag ska få julfeelis :-)

På trappan körde jag också med... granris. Surprise hehe, nej men jag orkade inte göra någon fancy krans eller något så jag tryckte bara in några kvistar i mitt gråa hjärta och lade dit det lilla hjärtat. Ser ju kanske inte så fabulöst ut men som sagt, jag är ju svag för granris så jag nöjer mig med det helt enkelt.

Här ser ni min adventsljusstake! MED GRANRIS! Haha, men jag gillar faktiskt denna då man kan pynta den lite hur man vill. Dom glittriga kottarna köpte jag på Tokmanni, det var ett paket med kanske 15 kottar, tror det kostade runt 3€.

Köpte även en hör och häpna röd duk från H&M Home! Det blev passligt med en vit löpare på dom dämpade det lite så det inte blev föör rött :-)

I vardagsrummet fick det räcka med en stjärna och lite ljus på bordet. Ville hålla det ganska neutralt i det rummet och just istället satsa på lite mera mysbelysning.

Så nu är det bara granen kvar som får komma in strax före jul då. Det var faktiskt väldigt roligt att julpynta här i huset jämfört med i lägenheten där det var så konstiga färger på väggar, golv och skåp så ingenting blev riktigt bra. Här var det lite enklare när det mesta är vitt!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

jenniblomqvist
jenniblomqvist,
Åh, dröm att dekorera ett helt hus! 😍 Längtar tills vi får göra det också, så tråkigt att inte kunna dekorera utomhus t.ex.!
nouw.com/jenniblomqvist