JACK-JAKT & FIKA

Igår efter jobbet stack jag in till stan, gick i några butiker och spanade på b.la vinterjackor och mössor, båda sakerna är sånt som jag nog behöver införskaffa innan vintern kommer. Hittade två otroligt fina jackor på Aukia, båda var dock vita/ljusgråa vilket inte känns så himla praktiskt, men vi får se om jag slår till på någon av dom. Var tvungen att ta bild på det här fina hörnet dom hade i butiken, så där vill jag att mitt framtida vardagsrum ska se ut. På pricken.

17:30 hade jag planerat in en träff med Ullis och Nenni vid Sweet Vasa! Myycket trevligt med lite vardagslyx i form av fika nu som då. Jag beställde in någon slags omelett med sallad, en kakbit och en chai-latte. Vi satt där ett bra tag och catchade upp om allt möjligt, tiden går alltid jäkligt fort när vi umgås så tiden sprang iväg som vanligt.

Jag vek in via apoteket innan jag for hem, en liten fun fact är att jag seriöst ääälskar att shoppa saker på apoteket. Tycker det är så roligt att gå och se på alla vitaminer, kosttillskott och saker man kan köpa. Så nu är vitaminförrådet påfyllt för vintern iallafall :-)

Kolla vilket fint träd vi har utanför dörren btw! Man kan ju inte bli annat än glad när man ser det.

Idag har jag bara jobbat hela dagen lång, min förkylning börjar äntligen ge med sig så jag kände att jag hade lite mera energi idag vilket var jäkligt skönt. När jag kom hem gjorde jag en av mina favorit maträtter of all times: spenatplättar med potatis, vitsås, lingonsylt och massor av kryddpeppar. SÅ SINNESSJUKT GOTT!! Förstår inte hur något som ser så o-apptitligt ut kan vara så himla gott.

Har inget mer spännande att berätta för er nu så därför ska jag stänga av datorn för idag, koka mig en kopp te och kolla lite Paradise hotel innan det blir läggdags, fint så!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Jarina,
Men gud så fina fåtöljer! Såna vill jag o ha 😃
jarina.fi