HUR SÅG MITT LIV UT FÖRRA VINTERN?

Något av det bästa med att ha en blogg är ju nog att man kan kolla tillbaka i arkivet och se vad man hittade på förr i tiden! Så idag tänkte jag gräva lite i arkivet och se vad jag hittade på under förra vintern.

Här är en dag som jag minns bra! Vi var hos mommo och moffas och det var sviiinkallt, runt -15 grader. Vi klädde på oss och for ut på isen för att kolla till näten moffa hade under isen. En otroligt fin, men kall vinterdag var det!

Julafton spenderades även den hos mommo och moffas, i glada kusiners sällskap! Blev faktiskt lite snål på julmat nu när jag såg den här bilden, liite gott är det ju nog faktiskt. I år ser det ut som att jag för första gången på 21 år ska spendera julafton på ett annat sätt, det kommer kännas väldigt konstigt men det blir nog också bra!

Här ser man ju ut som en ÄKTA INFLUENCER OCH ALLT! Hehe, skämt o sido. Men jag såg ju iallafall väldigt fräsch ut, till skillnad hur man glider omkring nu för tiden på vardagarna :-)))

När jag tänker på förra vintern tänker jag verkligen på: träning. Jag tränade verkligen så mycket, kan ju bero på att det fanns ett sjukt nice gym cirka 500m från vår lägenhet vi bodde i då. Bra mådde man ju iallafall av det!

Kan absolut inte fatta att det här var typ en normalt outfit för mig på vardagarna? Alltså snälla, jag borde typ börja ta outfitbilder inne i veckorna åt er så ni får se vilket fet jävla downgrade jag har gjort hahaha... Glider liksom runt osminkad, iklädd träningstights och typ en fleecetröja 5/7 dagar i veckan nu. #dagislife

Här har vi två bilder från en otroligt rolig kväll med några bloggtjejer, minns verkligen hur trevligt jag tyckte det var och hur många vinflaskor vi beställde in :-) Tror jag ALDRIG har mått så illa som jag mådde morgonen efter detta, man ba... vi skulle ju ba på en liten vinkväll?

Sen kommer vi till ett kapitel av vintern som jag helst skulle glömma, vår flytt! Herregud vad jobbigt det var. Det var verkligen ett projekt som aldrig tog slut, det tog seriöst 2 månader från att vi började på tills allting var klart. Minns hur otroligt jobbigt jag tyckte det var att leva i flyttlådor och resväskor så länge, men vem skulle nu inte tycka det. Nej, jag hoppas att det är länge tills nästa gång vi ska flytta för det där gör jag nog helst inte om igen.

Men, det blev ju bra tillslut iallafall. Tänk att vi snart har bott här i ett år?

Sen avslutade vi ju vintern med en fantastisk resa till Florida. Vi spenderade nästan tre veckor där och det var alldeles, alldeles underbart. Det blev en ordentlig roadtrip från Miami - Key West - Key Largo - Fort Myers - Clearwater Beach - Inverness - Daytona Beach - Fort lauderdale - Miami.


Så där hade vi några axplock med saker som hände förra vintern. En ganska bra vinter hade jag ju nog fastän jag inte alltid är så stort fan av den långa vintern här i Finland. Nu återstår det bara att se var årets vinter har att erbjuda!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer