''HUR MÅR DU?''

Jag har i flera veckors tid tänkt att jag skulle behöva göra ett inlägg där jag catchar upp lite med er, berätta lite om läget och svara på frågor som jag har fått under hela våren som jag inte tagit mig tiden att svara på. Så, här kommer ett lite personligare inlägg om livet just nu och hur det har varit den senaste tiden.

Q: Hur känns flytten? Känns det bättre att bo i ett hus eller saknar du att bo i lägenhet?

A: Det känns bra! Det tog ett bra tag innan vi fick allt i ordning eftersom vi for på resa halva mars och det lämnade lite på halvt, så ungefär hela april månad gick åt att göra oss hemmastadda. Nu börjar det nog kännas som att vi har bott in oss ordentligt, fastän det såklart finns saker jag ännu vill fixa i många rum men så är det väl alltid, man blir aldrig riktigt klar. Angående hus vs. lägenhet kan jag nog säga att hus passar oss så mycket bättre, visst kan jag sakna vår lägenhet ibland men det är en helt annan frihet att bo i hus. Vi båda får mer space och att ha en egen gård att kunna gå ut på är helt fantastiskt, så hittills föredrar jag nog att bo i hus .

Q: Ångrar du att du färgade ditt hår mörkt?

A: Nej verkligen inte, jag var nog lite rädd i början att jag skulle ångra mig och sakna mitt blonda hår, men jag trivs sååå bra i mörkt. Säkert kommer det en dag när jag känner att det är för tråkigt att ha allt enfärgat och mörkt, men just nu känns det riktigt bra.

Q: Hur mår du?

A: Jag mår väl helt okej, inget större har hänt men jag känner att jag har varit i en dålig period ett bra tag. Jag har faktiskt ofta en dipp i april-maj, har haft det så länge jag kan minnas. Det tycks ju vara ganska vanligt att man blir lite nedstämd under våren, och det är väl lite så det har varit. Jag har ifrågasatt mycket och funderat på djupa saker så det har varit lite tungt ibland, men som sagt är det inget större som hände utan det bara blev en liten svacka under de två månaderna. Nu känner jag dock att det börjar gå uppåt igen, kan bero på att den tyngsta perioden på jobbet är över så jag kan slappna av lite, så det blir nog bra. Men, det var kanske en lite väl intensiv vår helt enkelt så kroppen sa stopp och jag lyssnade inte, så då får man väl också ta konsekvenserna. Men som sagt, det blir nog bättre nu för varje dag som går.

Q: Vad är det för stort beslut du har tagit?

A: Detta är väl också en av orsakerna till det jag skrev om här ovan, det stora beslutet jag skrev om förra veckan. Jag har sagt upp mig. Jag kommer jobba till mitten av augusti, och sen vet jag inte hur hösten ser ut. Har verkligen ingen aning vad jag ska göra men jag kände att jag behöver bryta mitt vardagsmönster, det känns som att jag bara står på ett och samma ställe och inte utvecklas utan det känns mer som att jag är en maskin som kör till jobbet varje dag och står och gör samma slingor dag ut och dag in, så jag känner att det är dags för något nytt. Jag behöver nog utmana mig själv lite och inte bara vara kvar på mitt bekväma jobb, så vi ska se vad det blir till. En del av mig är lite rädd men en annan del av mig är stolt och glad, så det blir nog bra!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Karolinas kaos,
Modigt gjort ju, de kommer helt säkert att bli så bra i slutändan!
karolinaskaos.com
Danielas Dagbok,