HÅRFUNDERINGAR

Två bilder från någon vecka tillbaka när jag tonade mitt hår! Det var så himla himla solblekt så det blev lite bättre med en mörk toning på igen.

Vet ni vad jag konstaterade för någon dag sedan? Att detta nog är det längsta jag har gått utan att byta hårfärg! Jag färgade det mörkt i slutet av mars, så snart har jag haft samma färg i 5 månader! Det kanske inte låter så galet för vissa av er, men ni som har hängt med länge kan nog säkert hålla med om att det är ganska bra för att vara mig ;) Här hittar ni ett inlägg med alla mina hårfärger jag hade under år 2017!

Jag minns att jag velade mycket om jag skulle färga det mörkt eller inte, jag trodde verkligen att jag skulle ångra mig snabbt men jag har inte ångrat mig en enda gång! Det känns verkligen som mera mig att ha mörkt hår, även om jag trivdes bra i ljust hår också! Det var kanske roligare att ha ljust för att man kunde leka på med olika toner osv, men det är ju verkligen såå skönt att ha allt samma färg. Enkelt att bara färga utväxten nu som då, det är ju aningen jobbigare att underhålla ett ljust hår.

Såhär ljust hade jag förra sommaren och i vintras, visst är det stor skillnad? Det känns verkligen så konstigt att se mig i ljust. Det ser ju fräscht ut, men som ni ser hade jag alltid sååå lång utväxt just för att det var så jobbigt att fixa roten, speciellt eftersom jag inte kan ha blondering i hårbotten eftersom jag reagerar på det.

Jag tycker det skulle vara roligt att höra om ni gillade mitt ljusa hår mer eller om ni föredrar det mörka, så rösta gärna här nedanför!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer