HALLOWEEN 2017

Jag är verkligen sämst på att ta bilder? Har konstaterat det förut men det är nästan hemskt, har typ 4 halvsuddiga bilder från igår and that's it.. Men bättre än inget!

Igår vaknade jag tidigt och for på lite ärenden och sen hem för äta frukost med Jimmy och sen for vi iväg till skären. Vi var hos hans mamma & pappa hela dagen och sen mot kvällen letade vi oss hemåt och fixade oss i ordning inför kvällen, det blev så jäkla bråttom som vanligt men jag hann duscha, välja kläder, sminka mig, fixa håret & packa en väska på 1h!! Det är snabbt för att vara mig iallafall! När alla var klara for vi på förfest med alla våra vänner och resten av kvällen & natten spenderades på Ollis!

Det var en riktigt bra kväll, en av dom bättre krogkvällarna i år faktiskt! Det var såå mycket bekanta ute så det var skitkul, hängde med Daniela & Josefina en bra stund också, såå härliga människor!

Vi kom väl hem lite före 4 (vinter eller sommartid har jag inte koll på dock haha) så man somnade iallafall gott efter en lång men rolig dag! Idag har man inte varit så aktiv men jag har städat lite och nu ska vi åka och käka lite mat, handla och sen blir det nog soffmys tills det blir läggdags. En typisk söndag helt enkelt!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer