GLADA DAGAR

Förut förstod jag inte mig på uttrycket ''man vet att det har varit en bra helg när man inte har några bilder'', men på senaste tiden har jag verkligen fattat vad folk menar. Överlag är jag ju nog en person som fotar mest hela tiden, men allt mer ofta när jag på söndagarna scrollar genom kamerarullen för att kolla om jag har något bloggmaterial blir jag lika förvånad över hur tomt det ekar. Men, som tur är går det ju att berätta fastän man inte har några bilder :-)

I fredags efter jobbet skyndade jag mig hem och fixade mig snabbt innan det var dags att hoppa i båten och åka mot Åminne! Det tog knappt en timme innan vi var framme och där var det massor av bekanta vilket var kul! Det var ju helt fantastiskt väder så vi satt länge i båten innan vi gick in för att höra på dom som spelade och vips var klockan två och vi båtade hemåt efter en rolig kväll!

På lördagen vaknade vi sent och efter frukosten (om man kan kalla det frukost när man äter 14:00) for vi en sväng till Replot och sen dagens höjdpunkt: mat vid Vallan. Har ni vägarna förbi Norra Vallgrund måste ni äta vid Vallan, deras hamburgare är bäst i världen. Och deras batatpommes med Aioli skojar man inte bort, så förbannat gott.

Sen bestämde jag, Jimmy & Andre oss för att hoppa i båten (sjukt sällan vi åker båt) och köra iväg till Arken där det vankades dans, hade inte så höga förväntningar på kvällen men ack så roligt det var! Vi alla var väl lite sega efter fredagen och jag minns att vi sa tidigt på kvällen hur skönt det skulle vara att åka hem tidigt, men det gick ju som det brukar med det. Just när vi hade kommit hem och knytit fast båten ringde våra grannar och bjöd in till efterfest, och sånt tackar man ju inte nej till! Så, någon tidig kväll blev det inte utan det blev väl snarare tidig morgon innan vi somnade, men åter igen en riktigt rolig kväll.

Så, det var min helg det! Igår på söndagen var vi aningen sega men på kvällen for vi och kastade frisbee-golf, (vår nya hobby och det är såå kul haha) och slutligen åkte vi och simmade. Det var 22-23 grader i vattnet så vi simmade nästan en hel timme, perfekt slut på helgen!

Hoppas du också hade en bra helg och har fått en fin start på veckan! <3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

GunnarsonSofie
GunnarsonSofie,
Vilka fina bilder 😃
nouw.com/gunnarsonsofie