FRANSFÖRLÄNGNING - HIT OR MISS?

Jag skrev ju i ett inlägg för någon vecka sen att en av sakerna jag gjorde under min semester var att jag testade på fransförlängning! Jag har länge funderat på det men har inte riktigt kommit mig för, men före midsommar tog jag tag i det och bokade en tid till Julia. Jag tänkte iallafall att sommaren är perfekta tiden att testa på, jag sminkar mig överlag nog mindre på sommaren så tanken att känna sig lite fräsch utan smink lockade verkligen mig!

Julia gör klassiska fransar och inte volym, men jag skulle nog inte heller vilja ha volymfransar heller för jag var så rädd att det inte skulle bli naturligt. Eller ja, så naturligt fake-fransar nu kan bli :-) Så det enda jag sa till Julia före hon började på var just det att jag inte ville ha allt för ''galna'' och tjocka fransar utan att det fortfarande skulle se naturligt ut, men fortfarande så pass mycket fransar så att det inte kändes för lite. Man ba oj vilken lätt kund med lite krav, men Julia visste nog exakt hur jag ville ha det!

Här hade jag haft dom några dagar så dom var inte helt nygjorda, men kolla hur fina dom var! Gillar verkligen längden också, ''böjjen'' var också riktigt perfekt. Så det blev verkligen så som jag hade tänkt mig!

Jag var nog lite skeptisk i början och det kände väldigt ovant, men när det hade gått 2-3 dagar kändes det så himla bra och jag undrade mest: varför hade jag inte gjort det tidigare? :-) Så nu har jag bokat tid för påfyllning om en vecka så ser framemot att få fixa till dom, dock ser dom nog riiiktigt fina ut fortfarande så det är ju trevligt. Ett litet minus från min sida är väl att jag typ alltid sover på mage eller på sida, jag har försökt sova lite ''försiktigt'' så jag inte ska mosa fransarna men en och annan frans har nog fått sätta livet till så dom skulle väl hållas ännu bättre om jag endast skulle sova på rygg, men sånt är livet.

Har du testat fransförlängning?

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Julia,
haha här sitter man och lusläser bloggen din en fredag kväll! Insåg att jag aldrig kommenterat inlägget då jag läst det första gången - TACK för fina ord, det här gjord verkligen min kväll så mycket roligare! 😊 <3
www.juliaholmqvist.com