FÖRSTA HELGEN I AUGUSTI

Förra veckan hade jag nog den stressigaste veckan jag har haft på jobbet under dessa 2 år och 7 månader jag har jobbat här, så jag var aningen slutkörd på fredagen när jag körde hem från jobbet. Hade bestämt att jag skulle försöka ha en lugn helg och inte bara flänga runt som jag brukar, och det gick väl helt okej!

När jag kom hem från jobbet på fredagen fixade jag lite mat och sen for vi ner till fortet med vännerna och hängde där i någon timme. Dom hade tagit med en hoppa (heter det verkligen det? fick hjärnsläpp) och hoppade med cykeln i vattnet. Såg helt galet ut!

Jag skulle nog aldrig våga prova, men tur man har galna vänner som vågar så man får se på istället :-) När mörkret smög sig på for vi istället vidare på en hemmafest en sväng innan vi tog natt.

På lördagen tog jag en ordentlig sovmorgon och åt frukost i lugn och ro, sen låg jag i soffan med kaffekoppen i säkert en timme. Oj vad jag har saknat att ha lördagar utan planer, vet inte när jag senast har haft ro att äta frukost och dricka kaffe i två timmar en lördag? Resten av dagen pysslade jag på med allt möjligt hemma, städade, tvättade och fixade och det var bara så jäkla skönt att ha tiden att göra det. Vi hade inga planer för kvällen men jag fick feeling för att sminka mig (eftersom jag seriöst typ aldrig sminkar mig på vardagar) så jag satte mig vid sminkbordet och gick loss. Till vänster ser ni en liten behind the scenes hur det kan se ut när jag sminkar mig, testade lite creamcontouring vilket jag aldrig gör så det var lite spännande. Trodde nog jag skulle få tvätta bort allt och börja om men det blev riktigt bra!

På kvällen bestämde vi oss i sista minuten att dra på en hemmafest, jag var dock nykter och tog bilen dit så jag var bara där i lite på en timme innan jag for hem och åt chips. Väldigt bra beslut om jag får säga det själv :-)

Så på söndagen vaknade jag upp pigg och gla, jag och Jimmy städade hela eftermiddagen eftersom han skulle ha släktkalas på kvällen. Plockade också blommor från någon buske vi har på gården, ser ni vad fina? Har ju inte precis behövt köpa så mycket blommor denna sommar, aningen lyxigt att bara kunna gå ut på gården och knipsa ihop en fin bukett. Så kvällen bestod av kalas och sen vårt traditionsenliga söndagsprogram: mat vid vallan. Har seriöst ätit där mer eller mindre varje söndag hela sommaren.

Och idag måndag påbörjade jag min sista vecka på salongen! Hur sjukt? Dagen började iallafall med födelsedagsfrukost, min kääära sambo fyller nämligen år idag! Jag har så länge vi har varit sambos alltid gjort frukost till honom på hans födelsedag så det börjar bli lite av en tradition. Dock hade jag glömt bort att handla så vi hade inte så mycket gott så det blev smörgås, ägg, vattenmelon och kaffe. Men inte så illa det heller!

Så det var min helg det, den kanske inte blev så lugn som jag hade tänkt mig men jag är iallafall nöjd över min insats hehe. Så nu gäller det att kämpa på en sista vecka innan det blir en fartfylld helg och sen två veckor semester! Yey!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Ååh den där rosa tröjan passar dig såå bra!! 😊
nouw.com/jenniifersplace