FAVORITER FRÅN KICKS JULKALENDER

Varje år i december har kicks en julkalender med olika erbjudanden varje dag, vilket de flesta butiker och webshoppar nästan har nu för tiden. Men iallafall, jag tycker att Kicks alltid har haft väldigt bra erbjudanden på riktigt bra saker. Tror faktiskt jag har köpt något från deras julkalender varje år nu ett bra tag.

Så idag tänkte jag tipsa er om tre av mina favoritprodukter som faktiskt råkar vara med på deras julkalender i år!

GLAMGLOW Supermud ansiktsmask

Först ut har vi denna goding som ni den 9.12 får för endast 25€ (normalpris 50€). Det är billigt det! Jag köpte faktiskt min ifjol för samma pris i deras kalender och jag är väldigt glad över att jag gjorde det. Glamglow's ansiktsmasker är ju ganska dyra så därför kan det ju vara helt smart att passa på och köpa dom till ett billigare pris så man får testa och se om det är något som man gillar liksom. 50€ är ju faktiskt mycket pengar för en liten ansiktsmask!

Just denna ansiktsmask ska rengöra på djupet och passa de flesta hudtyper, jag använder den ofta om jag får breakouts och den är riktigt bra på att behandla det!

Origins Ginzing Ultra-Hydrating cream

Den 12.12 kommer man hitta denna fantastiska ansiktskräm till 12€! (normalpris 24€) Jag tror faktiskt att jag ska köpa mig en burk för detta är en av dom behagligaste ansiktskrämerna jag någonsin har använt. Min burk tog slut för kanske en månad sen och enda sen dess har jag saknat den, så det är väl nog läge att köpa en ny när den kostar ynka 12€.

Clinique moisture surge 72-hour hydrator

Den 18.12 kommer denna kräm finnas för 18€. (normalpris 36€) Denna ansiktskräm är en nykomling för mig, jag köpte den för inte alls länge sedan men den har redan blivit en favorit. Den är kanske inte som en ''vanlig'' ansiktskräm, den är lite annorlunda i konsistensen men den är såå skön på huden och man får ett fint glow av den som faktiskt håller i sig. Så den kommer nog komma till användning i vinter när man behöver lite extra power för att få hyn att se fräsch ut.


Så där hade ni tre av mina favoriter på hudvårdshyllan, till otroligt bra priser nu i december. Här ser ni hela kalendern och alla erbjudanden, rekommenderar er verkligen att ta en titt på den för det finns massor av hudvårdsprodukter, många parfymer och allt möjligt. Har även för mig att erbjudandena gäller både i butik och på nätet :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer