ETT TIPS-INLÄGG

I dagens inlägg tänkte jag dela me mig av lite favoriter, bra saker jag har sett och hört på nätet på senaste tiden och så! Det blir mest poddar och Youtubeklipp, men också en serie som jag vill rekommendera till er! Ett inlägg med mina favoriter att se och lyssna på från senaste tiden helt enkelt, hur bra?

Först ut har vi en podd som mina kääära vänner Daniela och Karro har startat! Utan att låta allt för partisk så måste jag nog säga att jag är väldigt imponerad, det var ju ingen överraskning egentligen att det skulle bli en bra podd när två pratglada människor med bra åsikter sätter igång, men jag tycker verkligen att dom gör det så bra! Samtalen flyter på otroligt bra, inte en massa ''onödigt'' mm-ande och skratt, vilket jag kan tycka är liiiite jobbigt när man hör på roddar. Just dessa två avsnitt tyckte jag verkligen var så himla bra! Gillar verkligen att dom tar upp viktiga ämnen men pratar om det ur ett annat perspektiv som jag iallafall inte har hört någon annan göra. Så, tummen upp för mina duktiga blondiner! <3 Ni hittar deras podd på podcaster-appen och nytt avsnitt kommer varje måndag!

Jag har skapat en liten rutin i mitt liv just nu och det är att höra på sommarprat varje gång jag kör till jobbet. En fördel med att sitta i bil åtminstone 1h varje dag! Har hittills lyssnat på dessa tre och jag rekommenderar verkligen er att lyssna på dem.

Den första är alltså pappan till 11-åriga flickan som dog i terrorattacken på drottninggatan som pratar, det var nästan lite för jobbigt att lyssna på men jag krigade mig genom det. Väldigt rörande iallafall, och once again: fuck terrorism. Katarina Wennstam's prat var verkligen SÅ himla bra, alltså vilken kvinna, och Biancas var väldigt intressant att lyssna på! Så ta er tiden och lyssna på dessa tre, väldigt givande.

Sen har vi mitt nyaste beroende här i livet: DR PHIL!! Detta är ju lite galet eftersom det är ett program som jag minns att min farmor alltid kollade på när vi var små, så det är ju inte precis något nytt under solen men jag tycker det är såå intressant. Dom lägger ut massor av småklipp från avsnitten på youtube och jag har nog sett de flesta, här ovan är ett som nog får en att tappa hakan lite.

Sen har vi också denna galningen, ''cash me outside how bah dah'' om ni minns henne :-)

Till sist har vi min personliga favorit, ''The Beverly Hills Brat'', detta är väl nog med största sannolikhet en roll som hon spelar, men det är väldigt underhållande att se. Hon har också en egen youtubekanal där hon provocerar med sin livsstil, hur äkta den nu sist och slutligen är :-) Här är hennes egna kanal om ni vill se hennes videor!

Nästa tips är en nystartad youtubekanal, min vän Emma har börjat med youtube! Yey! Hon är sååå duktig och uppdaterar väldigt ofta, så jag tycker verkligen ni ska ta och kolla in hennes videor och ge henne lite cred för sitt arbete! Här är två videor som jag verkligen gillade, men hon gör också väldigt mycket vloggar vilket är min favorittyp av videor.

Bildresultat för dynasty

Dagens sista tips är en serie som jag och Jimmy kollade i början av sommaren, Dynasty! (Den heter och dynastin på Netflix, lite förvirrande) Det kan seriöst vara den bästa serien jag har sett på flera, flera år. Det finns bara en säsong hittills men alltså det är nog läääänge sen jag har blivit så fäst av en serie. Man vet att det är en bra serie när man inte ens tänker tanken av att ta upp telefonen och scrolla utan man är så upptagen med att hänga med. Jag får lite Gossip girl/Desperate Housewives/Revenge feeling av den, tre av mina favoritserier hopslagna i en helt enkelt, bättre än så blir det inte! SE DEN BARA!

Såja, nu har ni fått en hel drös med saker att titta och lyssna på! Kanske inte så många som har tid att kolla på serier och sånt på sommaren men det får man faktiskt om man vill, man behöver inte vara ute varje sekund solen är framme om man inte vill<3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Danielas Dagbok,
Åååh tack snälla snälla snälla <3<3<3 blir så glaaaaaaad
danielasdagbok.com