ETT TÄCKE, EN CHILL DAG & FIKA

Tjenare gänget! Tog några bilder i bilen före jag stack iväg till jobbet idag, det var superfint ljus? Inser nu när jag ser på dessa bilder hur tråkig jag ser ut, har liksom mörkt hår, mörk jacka, mörka brillor och ett mörkt hårband. Lite färggladare skulle man väl eventuellt kunna vara :-)

Idag har vi iallafall torsdag, jag började jobbat vid 9-tiden och nu har jag paus i några timmar så jag passade på att sticka hem till mamma och pappa några timmar. Det har varit lite lugnare denna vecka vilket jag inte klagar på, tempot lär gå upp igen desto närmare slutet av maj vi kommer. Men, det jag skulle prata om är min sömnupplevelse den senaste veckan. Mamma tvingade mig att ta hem ett tyngdtäcke en vecka och testa, ni har säkert hört talas om kedjetäcken? Detta är typ samma sak men det är inte kedjor i utan det påminner om en stor värmedyna/vetekudden eller vad man kallar det. Det ser ut som ett vanligt täcke, men skillnaden är då att det väger 7kg. Var aningen skeptisk först och trodde bara det skulle vara jobbigt och att jag skulle känna mig instängd, men alltså det var det skönaste jag har varit med om. Jag har sovit så gott under det där tunga täcket ska ni veta, så inatt när jag för första gången på en vecka bytte tillbaka till mitt lätta duntäcke trodde jag att jag aldrig skulle somna, det kändes sååå konstigt. Det tunga täcket gav verkligen en trygghetskänsla som gjorde att man slappnade av väldigt bra, och den faktumet att det faktiskt vägde 7kg gjorde ju att man kanske inte låg och spände sig under det för det skulle kanske ha blivit aningen tungt. Så, om det inte vore för att det kostar 300-400€ skulle jag lätt köpa ett eget, men jag får se om jag slår till i framtiden. En trevlig sömnupplevelse var det iallafall att sova med det!

Men nu har jag suttit framför datorn ett bra tag så jag ska nog gå ner och mingla med de familjemedlemmar som är hemma, jag svängde via butiken och köpte med lite fika till eftermiddagskaffet också som jag tänkte bjuda på. Ha en fantastisk torsdag! <3

Kram, Chevelle

Gillar