EN TREVLIG HELG OCH BRA RUTINER

I fredags slutade jag jobbet lite tidigare och skyndade mig hem för att duscha och sminka mig, kvällens planer var nämligen tjejkväll med några trevliga filurer, så iiingen var mer taggad än mig! Jag tog sikte på Karros lägenhet där Daniela också var, och någon timme senare mötte vi upp @soufie vid Tørst! Jag hade aldrig varit dit innan men oj vilket ställe, sjukt mysigt och rätt så stort var det också. Vi bestämde oss för att spela Alias, vet inte när jag senast skulle ha spelat det men det var verkligen sjukt roligt. Att jag och Karro vann gjorde ju inte saken mindre rolig heller ;) Det var iallafall en väldigt rolig fredagkväll, perfekt avslut på en bra vecka.

I lördags sov jag ut ordentligt, låg kvar i sängen läänge efter att jag hade vaknat. Brukar alltid stiga upp väldigt direkt så det kändes konstigt att inte göra det, men det kanske är bra ibland att bara chilla och inte ha så bråttom med att starta dagen. På eftermiddagen kom Jimmys syster och hennes sambo hit, jag hade lovat att ställa upp som fotograf och ta lite bilder åt dom vilket vi gjorde. Det var riktigt roligt, jag gillar ju verkligen att fota och speciellt porträtt. Synd bara att jag gör det så sällan :-)

På söndagen gjorde vi inget speciellt, städade lite, handlade och bara låg i soffan. Jag fick iallafall feeling för att baka så jag rörde ihop en otroligt god kladdkaka! Det tog rätt så länge att baka den, och jag konstaterade att det är ett väldigt bra tidsfördriv att baka. Jag kanske borde göra det oftare!

Och idag var det måndag igen! Jag körde till jobbet i världens finaste soluppgång och konstaterade att det inte kändes så dåligt med ny vecka iallafall. Jobbdagen gick väldigt snabbt och nu på kvällen har jag bara ätit mat, fikat med några kompisar och nu är det läggdags. Jag och Jimmy har fått in väldigt bra sovrutiner den senaste tiden måste jag säga, vi har gått och lagt oss otroligt tidigt på vardagarna och jag har börjat stiga upp mycket tidigare än jag brukar också, och jag älskar det. Sömn-kvalitén blir också så mycket bättre när man somnar tidigare, och jag känner mig seriöst utvilad när jag vaknar. Så nu är klockan 21:11 och jag ska krypa ner i sängs, helt fantastiskt :-) Hoppas ni har haft en bra måndag!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

emmi
,
Var jobbar du?