EN SOMMARHELG

Två bilder från i torsdags när jag, Jimmy & Andre var på kvällsdopp! Alltså vi har verkligen simmat mer eller mindre varje vardagskväll de senaste veckorna and I love it. Vattnet är så varmt och skönt överallt!

Jag och Jimmy hade bestämt att vi skulle äta tacos på fredagen, jag hade en SÅ stressig och full vecka på jobbet så jag tyckte verkligen jag var värd lite fredagstacos efter allt slit. Det smakade otroligt bra, hade inte ätit tacos på oroligt länge! På kvällen hoppade vi i båten med några vänner och for in till stan, det ordnades ju Vaasa Festival i inre hamnen så vi ankrade båtarna utanför och var där i flera timmar. Det var såå fin solnedgång och det var så otroligt VARMT, är helt fascinerad över hur varma kvällar och nätter det har varit.

På lördagen hade jag tidig väckning och en heldag med bästa mamma väntade! Vi hade bokat in oss på brunch vid Cirkas i stundats, så där började vi dagen! Har ju ätit där en gång tidigare och jag står nog fast vid att det är bääästa brunchen jag någonsin har ätit. Precis i min smak (dvs mycket ost och frukt hehe) Vi satt där ett bra tag och när vi kände oss klara for vi på en loppisrunda. Det var så himla varmt så man orkade inte riktigt koncentrera sig men jag lyckades hitta en hel korg full med fina saker, ska ta lite bilder så ni får ta del av min shopping :-) När vi hade shoppat klart for jag hemåt, for via stranden och hoppade i plurret innan jag åkte hem och duschade, fixade mig och gjorde mig redo för Arkendans! Vi åkte dit ett gäng och hade en riktigt trevlig kväll, som vanligt.

Så, en riktigt rolig helg har jag haft och nu väntar två ynka veckor på jobbet innan jag tar mitt pick och pack och lämnar detta ställe för gott. Det är först nu som jag faktiskt har fattat att jag inte kommer komma hit igen efter dessa två veckor? Lite galet. Jag kommer iallafall mer eller mindre bo på jobbet dessa veckor så det kommer inte finnas så mycket tid till andra saker men jag ska försöka få det att gå ihop. Ha en bra vecka! <3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Danielaikaheimo
Danielaikaheimo,
Härliga bilder på solnedgången! 😊
nouw.com/danielaikaheimo