EN PERSONLIG LISTA

Idag tänkte jag bryta min blogg-torka med en gammal hederlig lista! Har ju verkligen inte lagt ner mycket tid på bloggen nu i sommar men jag saknar nog att skriva inlägg till er, så ska försöka ta mig tiden att vara lite mer aktiv. Men som sagt, här kommer en lista om allt mellan himmel och jord!

Hur mår du?

Jag mår väl helt okej! Har haft en sjukt rolig helg på Norrskär, men en förkylning + lite sömn + två dagar festande sliter på en, så jag är väl lite sliten helt enkelt. Känner mig också lite sommar-stressad, vilket jag alltid gör i början och slutet av varje sommar. Men jag tänkte ta det i ett skilt inlägg!


Vad ser du fram emot i veckan?

Jag kommer inte hinna göra så mycket annat än jobba denna vecka, jag har ju bara tre veckor kvar på jobbet så kommer nog jobba så mycket jag bara orkar dessa veckor. Så jag ser väl framemot fredagen :-) Annars ser jag också framemot alla kvällar, ska försöka ta mig i säng så tidigt jag bara kan för att hinna sova ordentligt! Så inget mer kul än så kommer hända denna vecka vad jag vet av.


Om du var en emoji vilken skulle du vara då?

Kanske denna, 😜 haha. Den beskriver väl mig rätt så bra. Hatar för övrigt emojis så orkar inte leta fram någon bättre...


Det absolut roligaste som hände förra året?

2017 var överlag ett rätt så tråkigt år, jag jobbade mest men sommaren var iallafall väääldigt bra! En annan rolig sak var väl att jag lärde känna många nya människor som idag står mig väldigt nära.


Vad blir du glad av få höra att du är?

Jag blir glad när folk säger att jag verkar våga vara mig själv och inte bryr mig vad folk tycker och tänker om mig, för det är så jag verkligen försöker vara också. Har också fått höra flera gånger att jag är bra på att deep-talka vilket är roligt att höra!


Vad var det första du snodde?

Jag var verkligen tvungen att tänka till på denna, för jag kom först inte på att ens skulle ha snattat något men kom faktiskt på att jag snodde ett hårspänne när jag var typ 11-år. Ni vet hur hårspännen säljs, i ark med typ 20st spännen så jag tog liksom ett spänne ur ett sånt för min pannlugg var i vägen när jag var i stan haha.. dumma unge :-) Dock blev jag ju fast för det, minns att en väktare kom och tog fast mig så tji fick jag! Kanske inte så stor grej men det var väl lika bra att jag blev fast så jag lärde mig en läxa.


Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?

Skaffa en tatuering! Vet inte hur många gånger jag har skrivit ''skaffa tatuering'' på mina bucketlistor men av någon orsak kommer jag inte mig för att göra det. Vet inte om det är ett tecken på att jag inte borde göra det, man tycker ju att jag skulle ta tummen ur och få det gjort om det verkligen är något jag vill? Men det börjar kännas lite som att det är något jag inte ens har tänkt genom utan bara har för mig att jag vill göra, aja vi får se om jag får för mig att göra en tatuering någon vacker dag.


Vill du gifta dig?

Ja, absolut! Har typ två olika ''drömscenarion'' jag har haft i flera år, så det är absolut något jag vill genomföra. Kan liksom inte komma på något trevligare än att få ''fira'' kärleken med alla ens nära och kära samlade på ett ställe!

Vilka två egenskaper är du glad över att du har?

Jag är glad över att jag alltid ser den ljusa sidan i det mesta, det är sällan jag deppar ihop helt utan jag är väldigt bra på att ''prioritera'' vilka saker jag väljer att bli ledsen/arg på och vilka jag bara låter rinna av mig. En annan sak jag också är väldigt glad över är att jag har fått jäkligt bra civilkurage på senaste tiden, jag är verkligen inte rädd för att säga vad jag tycker och stå fast vid det, oavsett vilka konsekvenser det kan ge. Förut var jag mer konflikträdd och blandade inte mig i saker i onödan, men nu känner jag mest: vissa människor måste sätta sig ner i båten and I'm not afraid to tell 'em :-)


Kommer du överens med dina föräldrar?

Ja, det gör jag absolut! Det är ju helt annat nu när jag inte bor hemma, då jag fortfarande gjorde det tjafsade man ju såklart om mycket vardagliga småsaker så sånt blir det ju inte mera, men vi kommer nog alltid bra överens! Fastän vi ofta har olika viljor och åsikter så är vi väl ganska bra på att kompromissa så att alla blir nöjda. T.ex när vi var i Florida var vi ju tillsammans 24/7 i nästan tre veckor så då blev det ju lite kaos ibland när alla var hungriga och trötta, men när alla hade fått mat i magen och lugnat ner sig så kunde vi skratta så tårarna sprutade, så det är ju huvudsaken! <3


Aktuell obsession

Musik: Jag hör alltid på jäkligt konstig musik så folk brukar inte alltid gilla mina musiktips haha.. Har dessutom ingen favoritlåt just nu, hör verkligen på allt möjligt och mest gamla låtar!

Tv-serie: Följer inte med någon serie just nu eftersom jag inte har tid (och för att det är 30 grader varmt i vår vardagsrum så man är helst inte där mer än man behöver) men senaste serien jag kollade var ju Dynasty som jag tipsade om i ett inlägg, och den kan jag verkligen tips om igen! Så bra.

Kläder: I detta väder har man ju helt på sig så lite kläder som möjligt, vilket gör att jag tycker det är så svårt att klä sig snyggt. Kan ju inte vara den enda som tycker det är problematiskt att klä sig i detta väder? Så hemma springer jag mest runt i bikini, men jag är ju verkligen en sucker för enkla plagg. Väldigt tråkigt men jag trivs så bra i enkla, helfärgade basplagg just nu.

Mat: Mina matvanor under sommaren är aldrig precis något att höja till skyarna, vet inte hur många gånger jag har ätit samma mat till lunch fem dagar i sträck hehe.. Så jag har inte riktigt någon maträtt som jag just nu är obsessed av, men om snacks räknas så är jag helt såld på tryffelchips. Så gott!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer