EN MAGISK FÖRÄNDRING

Igår gjorde jag verkligen en såå fin färgning, det var en av dom färgningarna när man känner att fastän kunden inte skulle ha trivts i färgen skulle jag ändå har varit supernöjd med själva färgningen, om ni fattar.

Vi hade en nästan vit botten att jobba med och det är alltid lite knepigt att färga vitt hår till mörkare, eftersom vita hår knappt har några pigment i sig då därför vill inte mörkare färger alltid fastna och bete sig som dom ska. Men efter en lång diskussion om vad som skulle passa bäst åt kunden och vara bäst med tanke på hårets utgångsläge satte vi igång, vi siktade på en brun färg som inte skulle vara för mörk, inte för ljus så att den uppfattas som blond, en mörk rot ville vi ha och lite varma pigment på hela alltihopa. Tycker ni inte jag lyckades ganska bra?

Alltså jag kan inte sluta titta på bilderna, det blev sååå fint!! Som ni ser varierar det lite beroende på i vilket ljus man står, i vissa ljus ser det mera blont och kallt ut och i vissa ser det mörkare och varmare ut, men i verkligheten var det nog ganska mycket kopparpigment i det! Det blev verkligen en unik och cool färg, jag använde mig av två färger som jag slingade med, en ljusare roseguldsfärgad och en mörkare med kopparinslag i. Färger som dessa är alltid finast in real life för kameran vill inte riktigt snappa upp alla fina skiftningar men men, that's life!

Jag är iallafall supernöjd och kunden med, hon passade så otroligt bra i lite mörkare toner så det var ju bra!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

mimmas
mimmas,
Underbar färg 😍👍🏻
nouw.com/mimmas
chevellekstroms
chevellekstroms,
Taack så myki fina du!!
nouw.com/chevellekstroms