EN LISTA OM 5 SAKER

5 SAKER

Du gjorde igår kväll: Jobbade, veckohandlade, hämtade ut paket, lagade tacopaj & fotade till ett samarbete.

Du kan höra just nu: Datorns tangenter, Mathilda och Andreas senaste poddavsnitt #varfemtekvinna, en klocka, en fläkt och min egen andning.

Du inte kan leva utan (materiella): Min telefon (sorgligt men sant), eyeliner, chips, min bil & telefonladdaren haha..

Du ska göra nästa vecka: Jobba massor, ha kurs från jobbet, försöka börja gå ut på promenader och se hur knät känns, festa & grilla!

Du helst äter: Pasta, chips, smörgåsar med smör, ost, gurka och pickles, choklad och gröt.

5 PERSONER

Du kan berätta allt för: Mamma, Pappa, Mommo, Jimmy & Emil

Du helst smsar med: Skickar väl mest sms (eller WhatsApp meddelanden om vi ska vara noga) i vår grupp med alla vänner, vi är väl ca. 10-15st där så det är nog dom!

Du tycker om: Det är väl ganska samma svar som på första frågan<3

Du inspireras av: Mamma, Andrea Hedenstedt, Tammy Hembrow, Hanna Friberg & Therese Lindgren

Du träffar varje dag: Träffar oftast inte ens samma fem personer dagligen haha.. Men min chef, Jimmy och våra grannar hör väl kanske till dom som jag träffar/hälsar på oftast!


5 NEJ TACK

När det gäller klädesplagg: Fishnet trenden har jag inte alls fastnat för, lågt skurna jeans, plagg med riktigt glansig ''lack''yta, prickiga plagg har jag också svårt för och slutligen plagg med alldeles för mycket volanger.

I matväg: Bacon, korv, fisk, leverpastej & fiskrom.

Till drycker: Gin & Tonic, mjöd, sura smoothies, mörkrostat kaffe & te som har dragit alldeles för länge.

I din inredning: Saker med massor av quotes and shit på, antika saker, alldeles för färgglada saker och sen kommer jag inte på något mer?

När det kommer till personlighetsdrag: Översittare, folk som dömmer utan att skaffa en egen uppfattning om folk, nonchalanta jävlar, folk som säger att dom inte gillar en person men sen låtsas vara bästa vän när dom träffas & folk som inte har någon skam i kroppen.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer