EN HELG I JUNI

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin helg. Jag har haft en ovanligt lugn och skön helg utan party, och sweet lord vad skönt det har varit. Igår hade vi tidig väckning, dagens program var nämligen en dagstripp till Umeå! Det är ett bra tag sen jag senast var till Ume, så jag var faktiskt riktigt taggad. Jag tycker faktiskt om umeå, det är ju faktiskt en rätt så mysig och fin stad!

Det blev iallafall lite shopping och massa ätande, fikande och drickande, mycket mycket trevligt!

Båtresorna är ju alltid lite slöa men det gick nog ändå helt bra. Vi fick iallafall se en fin solnedgång :-)

Idag har vi haft en riktig hemmadag och mitt mission för dagen var att äta så mycket gott jag bara hann. Ni ba... va? :-) Haha, nej men jag blev så lycklig när jag öppnade kylskåpet imorse och såg allt gott som fanns där så jag bestämde liksom bara att idag ska jag bara äta skitgoda saker. Vi köpte massor med goda mjukostar och polarbröd och sånt på Ica så mina frukostmackor blev typ det godaste jag har ätit på länge. Fan vad jag älskar bröd.

Sen tog jag tag i mitt lilla projekt för dagen som var att rensa lite ogräs och fixa runt vår ena uteplats. Jag har inte gjort någonting åt det tidigare i år så det har verkligen sett hemskt ut, men lite bättre blev det ju!

Resten av dagen har jag bara städat här inne och... ätit gott haha... :-) Känner att jag börjar vara klar med alla måsten för dagen så nu tror jag minsann att det blir att leta fram en film på netflix och käka chips och dipp tills jag somnar. Bästa bästa söndagar!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer