EN FEELGOOD HELG

Hej på er och gla' söndag! Jag har haft en riktigt bra helg, i fredags var vi ju bara hemma och tog en rätt så tidig kväll eftersom det var väckning 08:00 igår, lördag. Vi bilade iväg till Kauhava där det var dax säsongens sista Dragrace-tävlingar, och det var en riktigt bra dag! Det regnade dock mer eller mindre hela dagen så det blev inte så mycket kört, men vi grillade och chillade med våra bekanta och det var minst lika roligt. Kommer verkligen sakna att vara på race nu i vinter, men som tur kommer det ju en ny sommar sen!

Vi kom hem ganska sent inatt så imorse tog vi en ordentlig sovmorgon och idag har jag försökt ta vara på dagen och gjort massor av saker jag inte kommer ha tid eller ork för att göra senare i veckan. Tog mig också ut på första promenaden/springturen på SÅ länge, det kändes otroligt konstigt efter så långt uppehåll. Har inte saknat att springa men att promenera dock - fan vad skönt det är. Ska försöka få in lite mera promenader i vardagen igen för det är verkligen något jag tycker om och mår bra av. Slängde också på min kära ansiktsmask från Glamglow före jag hoppade in i duschen, det har blivit lite av en söndagstradition att ha ansiktsmask för mig, men huden klagar väl knappast. Just nu sitter vi i soffan och kollar på en Beck som kommer på tv, dock börjar jag bli jäkligt trött så det blir väl att börja krypa till kojs så småningom.

Så det var den helgen det, den har gått otroligt snabbt men det gör det väl alltid när man har roligt samt fullt upp :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer