EN FANTASTISK JULHELG

Vips så var även årets julhelg över! Helt sjukt hur något man väntar på så länge kan vara över så snabbt, men det sägs ju att tiden går snabbt när man har roligt :-)

I lördags hade jag, Daniela & Karro bestämt träff här hemma hos mig. Jag hade verkligen sett framemot det länge eftersom jag 1. Älskar att fixa i ordning mat, duka och bara göra allt så mysigt det bara går och 2. Älskar att umgås med dessa två fantastiska damer<3

Jag tog inte ens upp kameran en enda gång, men tur att dom andra i sällskapet är duktiga fotografer så man kan låna ;-)

Första bilden är Danielas , och andra har Karro tagit.

Den 23:e december visade vädret sig från sin bästa sida. Det var en superfin morgon, fastän det var jävligt kallt. Tror termometern visade -10°, men jag och Elinne trotsade kylan, klädde på oss ordentligt och gick ut på en promenad i solnedgången. Sjukt att solnedgången infaller typ 14:30, men vad kan man. Bara att försöka njuta av de få timmar solen är uppe, och det går ju faktiskt mot ljusare tider nu!

Resten av eftermiddagen gick åt att städa, baka och fixa det sista inför julafton. På kvällen for vi i julbastu hos Andre, väldigt trevligt fastän det kanske blir lite väl sent. Men, det var ju faktiskt uppesittarkväll :-)

Den 24:e december vaknade vi upp till en fantastiskt fin himmel! Kan vi också bara take a moment för att vi faktiskt fick en vit jul? Helt otroligt. Jag och Jimmy började iallafall dagen med en ordentlig frukost innan vi öppnade våra paket vi hade gett till varandra!

Det här var ju första gången på 22 år jag inte var hos mommo & moffa på julafton, jag var faktiskt lite ledsen över att jag inte skulle vara där eftersom det är typ den enda traditionen jag har. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör dom andra 364 dagarna på året, men julafton firar man liksom vid mommo och moffas. Punkt.

Men, jag och Jimmy hade ju bestämt att vi skulle fira hos hans föräldrar i år och det gick faktiskt minst lika bra det också! Vi åt så jäkla god mat, drack glögg, kollade kalle anka, öppnade paket, drack kaffe och bara hade det så himla mysigt <3 Precis så där som en julafton ska vara. Eller, det är ju inte heller något man ska ta förgivet. Tänkte faktiskt väldigt mycket i år på alla som inte har det så bra under julen. Skäms på alla föräldrar som förstör julen på ett eller annat sätt för sina barn.

På kvällen for vi iallafall till mamma och pappa och drack mera glögg och öppnade mera paket. Jag och Jimmy övernattade där och den 25:e for vi till mommo och moffas och åt lite rester från gårdagen! Lagom mätta och belåtna styrde vi kosan hemåt och hann vara hemma ganska exakt 9 minuter innan vi åkte igen, det blev lite väl bråttom eftersom det vankades utgång och ni som är från Vasa vet att man iiinte vill vara för sent ute om man skall på krogen på juldagen :-) Så, på 9 minuter hann jag plocka ihop en outfit och slänga allt smink i en väska för att sen sminka mig på förfesten haha..

Men det blev faktiskt en riktigt bra utgång, det var väldigt mycket bekanta ute och det var helt enkelt bara en rolig kväll. Som vanligt tog jag typ inga bilder, så det enda jag har att bjuda på från den kvällen är en väldigt fin bild på mig och Andre :-)

Så min julhelg har iallafall innehållit allt fint här i livet: sällskap av goda vänner, promenader, fint väder, god julmat, massor av glögg, fest, sovmorgnar & massor av mys <3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer