EN BRA VECKA OCH UTGÅNG

Hej hej! Hoppas allt är bra mer er, med mig är det fint. Förra veckan kändes riktigt bra, jobbet flöt på och jag fick in flera gympass, jag åt bra och sov långa nätter. En exemplarisk vecka helt enkelt!

Igår var det lördag och vi spenderade förmiddagen hos Jimmys föräldrar, när kvällen närmade sig bestämde vi oss för att dra en utgång med vännerna! Vi hade lite för-förfest hos oss innan vi stack vidare på nästa förfest, och tillslut tog vi sikte på Omalleys. Det var en riktigt kul kväll men det blev kanske lite väl många drinkar, vilket man alltid ångrar dagen efter. Man tycker liksom alltid att det är en bra ide med utgång och alkohol tills man vaknar upp helt död på söndagen och en hel dag går till spillo, lite så har det varit idag. Så, nu får det nog bli lite party-paus igen, ser framemot nästa helg och då ska jag minsann stiga upp 08:00 på söndag och ta vara på dagen, istället för att sova till 14:30 som jag gjorde idag :-)

Så det har med andra ord inte blivit gjort så mycket idag, jag har kämpat med att försöka äta upp min jävla FAMILJEPIZZA jag tydligen beställde inatt, det var seriöst stor som ett hus. Och äcklig. Just nu sitter vi och kollar 22 July på Netflix, en film om terrorattacken i Norge som ni säkert alla minns. Otroligt hemskt att se på, men rekommenderar den iallafall. Men som sagt kan den vara lite tung att se.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer