A TRIP DOWN MEMORYLANE

Älskar verkligen att läsa andras såna här inlägg med massa gamla bilder, tycker det är så kul att se hur personer var/såg ut förut! Så dagens inlägg blir en riktig throwback med bilder från de senaste åren!

Här ovan är två bilder från September 2011, jag och Filippa skulle fota konfirmationsbilder till henne! Vi ser så små ut, vi var väl 15år tror jag. Har verkligen så sjukt mycket skumma bilder på mig och Filippa från högstadietiden, men tror det är bäst att dom inte visas allt för mycket haha.. Sjukt kul att kolla tillbaka på dock!

Här är två bilder från samma år någon månad senare, närmare bestämt på julfesten i nian. Kolla hur små jag och Jimmy var? Här hade vi väl varit tillsammans i typ 2 månader, haha det är verkligen såå länge sen.

Här har vi två bilder från någongång 2012-2013, bilden till vänster var före jag skulle på friidrottskul där jag var ledare. Kolla hur liten jag var? Minns att jag hade så mycket kroppskomplex under den tiden, önskar verkligen att man kunde gå tillbaka i tiden och bara få säga åt sig själv: you're doin' amazing sweetie. Så sjukt hur mycket tid man har lagt ner på att hata sin kropp. Bilden till höger är från mitt rum, minns hur mycket tid jag lade ner på det och hur mysigt jag fick det.

Här hade jag väl nyss fyllt 18 tror jag, alltså ursäkta men fyfan vad fula lösögonfransar? Hjälp.. Här hade jag väl börjat blogga mer ''seriöst'' och tog mycket outfitbilder.

Haha, dessa bilder hade jag helt glömt bort! Minns hur nöjd jag var över dom, tyckte jag såg så snygg ut. Sminkningen är ju kanske inte on point men, så skulle det väl vara för några år sen. Blev nästan lite sugen på att färga håret mörkt när jag såg dessa bilder!

Så det var några bilder från 2011-2014, tror jag kör en del 2 en annan gång med lite nyare bilder. Hoppas ni tyckte det var roligt att se!

Kram, Chevelle

Gillar