EGENTID NÄR MAN ÄR SAMBO

Något som jag tycker är väldigt viktigt i ett förhållande eller samboförhållande kanske vi ska säga är att man tillåter sig själv att ha lite egentid mellan varven. Det varierar väl säkert mycket från person till person men jag är verkligen en sån person som kräver mycket egentid för att jag ska fungera. Jag älskar att vara omkring människor största delen av dygnet men jag mår verkligen så bra att vara ensam någon timme per dag.

Ibland är det ju inte möjligt att vara själv en stund per dag beroende på vad man har för program men jag har iallafall mina vardagsmorgnar när jag alltid är ensam eftersom Jimmy alltid börjat jobbet flera timmar före mig, och jag älskar mina ensamma morgnar såå mycket! Det är som den stunden på dagen när jag verkligen kan njuta som mest och bara göra exakt vad jag vill, äta frukost hur länge som helst och framförallt själv.


Speciellt när man är sambo med någon tror jag att det är superviktigt att man se till att ha lite egentid, kanske inte varje dag men några timmar i veckan när du gör saker som bara DU vill. Jag tror det är alltför många som inte trivs med sitt eget sällskap och är beroende av att ha folk runt sig men det är superviktigt att bli ''kompis'' med sig själv och hitta det där sköna med att bara vara ensam en stund på morgonen, kvällen eller på en promenad.


Hur tänker du kring det här med egentid och om du är i ett samboförhållande, hur mycket egentid har du?

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Christina,
Eftersom sambon jobbar borta i veckorna har jag mycket tid för mig själv. Men under hans lediga veckor ser vi båda till att få tid för egna intressen. I längden gör ju det att du kan vara en bättre partner när du får möjligheten att vara själv ibland också.
finachristinas.com
chevellekstroms
chevellekstroms,
Men precis! He låter som en bra balans! 😊
nouw.com/chevellekstroms