DET GÅR BRA NU

Vilka fina morgnar det har varit den senaste veckan när jag har kört till jobbet! Det finns absolut sina fördelar med att köra över en bro (inte vilken bro som helst utan Finlands LÄNGSTA bro, det ni) varje morgon vid den tiden när solen går upp. Väldigt fint var det iallafall efter några veckor med gråa dagar!

I fredags hade vi julfest från jobbet! Vi var vid Solf gästgiveri, hade aldrig varit där innan men det var nog riktigt trevligt. Helt okej mat och roligt koncept var det allt, det var alltså vilda västern tema, därav våra fina hattar och ponchon :-) Vi for hem lite före 11 så det blev inte en så vild kväll, men vad man kan när det är fredag och man är trött. Jag och Elinne umgicks liksom konstant från 07 på morgonen till 00 på natten så om inte annat var det väl dags för oss att ta paus från varandra haha, nå nej. Men det är nog få människor jag orkar umgås så intensivt måste jag säga!

I lördags var det först väldigt glada miner och sen blev det... mindre glada :-)))) Vi skulle iväg på villafest och jag erbjöd mig att köra och det gick ju galant tills vi körde sista biten på villavägen där det var väldigt mycket stenar och skit, som ni kanske kan se resulterade det i lite olje-läckage eftersom jag hade kört sönder oljetråget. Fick lite lätt panik när jag steg ur bilen och såg världens största oljefläck under bilen eftersom det aldrig bådar gott att oljan rinner ur, men som tur var det ju ''bara'' oljetråget som är relativt enkelt och billigt att fixa. Så det blev lite shopping på motonet idag, och som tur är har jag ju världens snällaste pappa som kan fixa det!

Så det var dom senaste dagarna i mitt liv, en blandning av fest, bil-drama och jobb som vanligt. Nu gäller det bara att kämpa på några dagar till innan årets värsta månad är slut och sen börjar en av dom bästa månaderna! Hur sjukt att ens humör kan ändras så mycket bara av att det byter månad? Man ba... det är som samma sak egentligen? :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer