DET ÄR ÖVER NU

Jag är helt slut. Det har varit sånt tempo de fyra senaste dagarna att jag seriöst inte vet hur jag har klarat av detta, jag pratar alltså om flytten. Men vet ni, det är över nu. Vi har alla våra saker uppackade i nya huset och lägenheten är städad och tömd. Kan nästan inte förstå det själv, men detta projekt som det kändes aldrig skulle ta slut, är slut.

I lördags hade jag, Daniela & @karolinaskaos bokat in en kaffe vid Raawka. Här ovan ser ni min outfit och sminkning, är det bara jag eller syns det i mina ögon hur slut i huvudet jag var?

Det var iallafall trevligt att se något annat än flyttlådor för någon timme! När vi hade fikat klart for jag en sväng till gamla lägenheten, och när jag var halvvägs påväg till huset konstaterade jag att jag hade glömt att ta sakerna jag enkom hade åkt för att hämta, så det var bara att svänga om. Det säger kanske lite om nivån på min tankspriddhet, det började liksom bli fullt i hjärnan om man säger så.

Just nu sitter jag i mitt flickrum hemma hos mamma och pappa där jag kommer spendera veckan, och jag känner bara ett sånt lugn i kroppen. Jag är fortfarande helt slut, men jag känner att kroppen börjar slappna av nu. Nu väntar bara en vecka fullproppad med jobb innan det blir en välförtjänt semester. I can't wait!

Kram, Chevelle

Gillar