DEN OMTALADE BLODMASKEN

Ni som hänger mycket på skönhetsbloggar/instagramkonton lär nog garanterat ha sett denna konstiga och nästan lite skrämmande ansiktsmask. Jag har varit nyfiken på den ett bra tag och förra helgen klickade jag äntligen hem den. (Alla ba... hur går det med ditt nyårsmål att inte köpa massa onödigt skit?) Jag fick iallafall hem den igår så jag har inte hunnit testa den ännu, men ska se till att göra det imorgon.

För er som inte har någon aning om vad denna flaska innehåller, så är det en röd, rinnig syra som man använder som ansiktsmask. Det stod klara direktiv att man absolut inte får ha på den mer än 10 minuter och max 2 gånger per vecka. Det gäller väl nog att följa det eftersom det faktiskt handlar om syror, man vill ju inte leka med det precis.

Så denna syra/ansiktsmask ska alltså först och främst rengöra och exfoliera på djupet, men sägs även minska porer och fina linjer om man använder den på rätt sätt och regelbundet. Den innehåller massa bra saker som bara ska göra gott för ens hy, så jag är verkligen taggad på att testa den och se vad som händer. Får hoppas att min hy klarar av den, jag får aningen känslig hy nu på vintern så vissa ''starka'' saker brukar inte riktigt gå att använda vintertid, men vi får se! Jag återkommer självklart med en recension när jag har bildat mig en uppfattning om den.

Jag beställde min från Nelly.com för 10,95€.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer