DECEMBER ÄR HÄR

Hej på er! Hoppas ni är lika glada över att december är här som jag är, äntligen säger jag bara! Förra veckan hade vi en väldigt ''julig'' vecka på jobbet så julfeelisen smög sig på. Nu i helgen har jag också julstädat, och lagt fram allt pynt och herregud säger jag bara, VAD MYSIGT DET BLEV!! Alltså julpynt kan ju vara det trevligaste som finns, hur fint det är går ju att diskuteras, men mysigt är det iallafall. Och det är ju det som är huvudsaken.

Idag har jag iallafall varit ensam hemma nästan hela dagen, har tossat på i huset och fixat lite här och där, paketerade också alla julklappar jag har köpt och det var minsann mysigt det också. Det känns jäkligt bra att ha köpt en del av julklapparna redan, brukar alltid vara ute i sista sekund :-)

På eftermiddagen tog jag en liten promenad till sommaröhallen, dom hade pyntat så fint så fint! Hur mysigt är det inte med lite snö på marken förresten? Iallafall, jag köpte en påse med bullar eftersom jag skulle på kaffefrämmande, men det var väl också bra med lite friskluft efter att ha varit inne hela dagen.

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag och Jimmy har just tänt en brasa, lagt in varma smörgåsar i ugnen och ska kolla Hawaii Five-0 tills vi somnar, ungefär. Är helt varm i kroppen efter denna helg, det har verkligen varit så himla rofyllt att bara få pynta och göra det så mysigt som möjligt här hemma, så nu får gärna resten av december fortsätta i samma anda :-) Ha det gött!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer