DE SENASTE VECKORNA

Förra helgen var verkligen en riktig 10-poängare, på fredagen samlades vi hela gänget för att spela volleyboll & grilla, vi höll på in på småtimmarna tills vi alla cyklade hem. Ibland blir ju spontana och okomplicerade kvällar bäst, så en riiiktigt skön fredagkväll var det! På lördagen fick jag och Jimmy frukostgäster, Edvin och Maja knackade på vid 11-tiden och då dukade vi upp världens skumppafrukost. Satt och åt ett bra tag och någon timme senare cyklade vi ner till hamnen och hoppade i båtarna med resten av gänget och...

...tog sikte på stan! Vi tog i land vid Faros och gick upp på en drink, jag tog en mojito men den var verkligen inte god. Men bra sällskap och alldeles perfekt väder gjord det till en trevlig stund iallafall! Vi tog oss tillbaka hem och satte oss vid ett båthus och lade igång bastun och grillen, vi satt där och skrattade och spelade ölspel osv tills solen gick upp och då cyklade vi hem i soluppgången. En av dom bättre kvällarna hittills, jag hade verkligen så genuint roligt. Krogkvällar när man är uppstädad och fixad i all ära, men oj vad skönt det kan vara att sitta ofixad i mjukisar och dricka vin på en brygga.

Hela förra veckan spenderades på jobbet, det är aaaalltid kaos veckan före skolavslutningen. Här ser ni iallafall en magiskt fin rosa färgning jag gjorde! På lördagen jobbade jag också, sen körde vi studentkaffe-rally, vi hann med fyra stycken på fyra timmar!

På söndagen var vi på försenat födelsedagskaffe och jag köpte fina blommor! Rosor kan ju vara de finaste blommorna, synd bara att dom vissnar ganska snabbt.

Igår spenderade jag hela kvällen på Nennis balkong med henne & Ullis, det var verkligen behövligt kan jag säga. Vi hann prata om allt och lite till och jag känner mig alltid lite som en ny människa efter våra pratstunder. Vi smidde också planer för nästa helg som kommer bli såååå kul, roligt att ha något kul inplanerat och att se framemot.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer