DE SENASTE DAGARNA

När har jag ens bloggat senast? Minns inte riktigt, men här kommer iallafall en liten genomgång av dom senaste dagarna. I början av förra veckan drog jag på mig en riktig förkylning, men jag krigade på veckan ut och på fredagen var jag vääldigt däckad, men bestämde mig iallafall för att åka och träffa Daniela & Karro en sväng! Fastän jag var lite hängig kändes det nog som ett bra beslut, för oj vilken trevlig kväll det var! Vi gick till VENN där vi beställde in lite smått och gott. Dom har verkligen perfekta plattor med ''lite smått'' om man inte är så hungrig utan bara vill äta något gott. Tummen upp!

Sällskapet klagade man ju inte heller på, det är verkligen helt otroligt hur bra jag mår i dessa tjejers sällskap. Kan verkligen inte fatta hur man kan komma någon så nära på så kort tid, det känns verkligen helt orimligt att det är mindre än ett år sen jag lärde känna dom. Jag är iallafall evigt tacksam över att få ha dessa två roliga, kloka och otroligt roliga blondiner i mitt liv<3

På lördagen åt jag en typisk lördags-frukost, plockade fram det goodaste jag hittade i kylskåpet och bänkade mig i soffan framför Ex On The Beach. Där låg jag flera timmar och kollade avsnitt efter avsnitt och steg endast upp för att fylla på kaffekoppen, en lördag helt i min smak. Kollade också live-stream på Tierp Arena eftersom min käre far skulle tävla, jag är seriöst aaalltid så nervös så att jag håller på att spricka när han ska köra. Det är väl blandningen av att jag är himla stolt över honom men samtidigt lite rädd eftersom det kan vara en väldigt farlig sport, som gör att jag alltid är så nervös. Men det var kul att få se iallafall! <3

Vi hade inga planer för kvällen men det slutade med att vi gick upp till våra kära grannar på lite spontan fest, jag gick dock hem väääldigt tidigt eftersom jag var så förkyld. Men det var ju trevligt att få träffa lite folk iallafall! :-)

I söndags blev det nog inga stora saker gjorda, plöjde genom x antal avsnitt EOTB och åt grillmat. Men, jag klagar inte. Tror nog det var tack vare min lata och lugna helg som min förkylning äntligen börjar ge med sig, så ingen är gladare än jag!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer