DE SENASTE DAGARNA

I lördags bjöd jag in mina två blondiner, Daniela & @karolinaskaos på lite tacomys! Det var sjukt länge sen jag hade ätit tacos så det smakade verkligen bra. Det var också ett bra tag sen vi alla tre hade träffats så det kändes som att det var på tiden. Har nog aldrig träffat några människor som tiden går så snabbt med som dessa, helt otroligt hur några timmar kan kännas som en blinkning. Men så går det väl när munnarna går i ett :-)

Jag slängde ihop samma tacogratäng som vi åt senast, här kommer ni till receptet.

Vi avslutade kvällen med lite photoshoot i solnedgången!

Igår slutade jag jobbet rätt tidigt för en gång skull, så efter jobbet for jag hem till denna trötta sötis och dess ägare för lite mellis och mera hårfix. Hur kan man vara så söt som denna krabat är?

Madde (som alltså är Jimmys syster) hade gjort proteinplättar till oss, hur gott? Hade liksom med mig ett gammal äpple jag skulle äta till mellis och så möts man av detta när man kommer in. Inte illa alltså! Vi åt ute i solen och det var verkligen SÅ varmt, det kändes verkligen som sommar. Jag var där i någon timme innan jag styrde kosan hemåt, och konstaterade ännu en gång att jag är lyckligt lottad över att ha Madde i mitt liv, hon är nog lite av min storasyster som jag aldrig fick<3

Det fina vädret höll i sig hela kvällen och jag tog mig ut på en liten promenad i skogen. Har lite hatkärlek till skogspromenader, jag älskar verkligen att gå i skogen själv men samtidigt är jag nog liiite rädd. Dessutom när det har rörts vargar här i området, så jag har nog alltid lite puls när jag skuttar omkring på stigarna, men det ääär ju så skönt iallafall. Verkligen bästa avkopplingen.

Så, efter en skogspromenad & ett långt telefonsamtal med mamma senare kändes livet rätt så bra. Har haft en hel del saker jag har grubblat på den senaste tiden så det är alltid skönt att ventilera med någon.

Är iallafall evigt tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv<3

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer