COCOA BROWN BRUN UTAN SOL

Att jag är en flitig användare av brun utan sol är sen gammalt. Jag använder det mer eller mindre året om och folk brukar alltid fråga om det inte blir dyrt att använda det hela tiden, antar att dom syftar på att det kanske går åt mycket produkt så man behöver köpa ny bus (förkortningen av brun utan sol hehe) ofta, men för mig räcker en sån här flaska typ ett halvår, så det blir inte så himla dyrt i längden. Sen beror det ju såklart på om man applicerar på hela kroppen varje gång, eller om man gör som mig och bara applicerar på bringan, armarna och ansiktet vintertid. Ser ingen point med att ''slösa'' bus på benen när man ändå har byxor.

Men, det som detta inlägg handlar om är min favorit brun utan sol som ni ser på bilden här ovan. Köpte den första gången i Umeå i höstas och sen dess har jag knappt rört mina andra brun utan sol produkter. Detta är alltså en mousse från Cocoa brown, en flaska kostar strax över 10€ och räcker som sagt ett bra tag för mig.

Orsaken till varför denna är en favorit hos mig är för att den är otroligt lätt att applicera, jag lägger alltid på den med min tanning-mit, alltså en slags handske som är enkom gjord för det. En annan orsak som gör att jag älskar den är doften, kan inte riktigt beskriva hur den doftar men den doftar nog bäst av alla brun utan sol'ar jag har testat. Klarar inte av att använda min andra från Sunkissed mera, den luktar så fruktansvärt illa jämfört med denna. Sista fördelen med denna är att den faktiskt håller länge. För mig sitter den bra i 2-3 dagar och sen börjar den sakta försvinna, men försvinner dock otroligt mjukt så jag har aldrig upplevt några fläckar. (Förutom fläckar från när jag inte har applicerat så proffsigt, inte min starka sida att få det jämnt alla gånger hehe)

Jag har den både i extra dark och medium, men jag gillar faktiskt medium mer. Har också två andra produkter från Cocoa brown, en instant gel och tanning wipes. De två produkterna ligger nog tyvärr mest i lådan, har inte riktigt funnit som så användbara ännu. Så moussen är nog en klar favorit!

Förut fanns den endast att beställas på nätet eller köpas i Sverige, men jag kan glatt meddela att man hittar moussen på Tokmanni i Vasa! Tror jag betalade 13€ för min förra veckan, blev verkligen sååå glad när jag hittade den där. Nu slipper jag åka till Umeå för att köpa den!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer